FOTBAL  »  NATIONALA  »  UNGARIA - ROMÂNIA, VINERI, 21:45, TVR, GSP.RO

FOTO Mutu nu-l uită pe Pițurcă » Ultima aroganță la adresa fostului selecționer

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 septembrie 2015 13:37

Adrian Mutu l-a ironizat din nou pe Victor Pițurcă, după ce în urmă cu doi ani fotbalistul a pus pe contul său de facebook o imagine cu Mr. Bean în care făcea mișto de selecționerul de la acea vreme.

Acum, "Briliantul" a postat o nouă imagine cu același actor englez în tricoul echipei naționale și cu mesajul: "Cred că-l cunosc pe tipul ăsta?! Voi?".

Mutu a fost dat afară de la echipa națională după incidentul din urmă cu doi ani.

Ungaria va primi vizita României în această seară, de la ora 21:45, în direct pe TVR 1 și în format liveTEXT pe GSP.ro.

 
 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (16)
tzusti_reloaded
tzusti_reloaded  •  05 Septembrie 2015, 03:07
Postat de starcraft pe 04 Septembrie 2015, 17:49

Nu ai citit ce am scris. Ce jucatori a avut, a facut destul. Chiar si baraj CM Brazilia 2014 a reusit, cand nimeni nu dadea vreo sansa. Dar asa suntem noi, ne legam de lucruri minore (vedem scobitoarea si nu vedem barna) Am vazut si acel meci de la euro, intradevar a fost anost de ciudat, dar mai bine ca s-a terminat cum s-a terminat, ar fi explodat presa de atunci ca s-au dat la o parte. Dupa ce batuse Franta si Italia sa piarda contra Romaniei echipa din urna 4 :) Aia daca erau jucatori de fotbal, stiau ce sa faca in teren, mergeau sa dea gol, aici nu doar antrenorul are toata vina. Cam ce face Schumudica la Astra, ii lasa liberi sa se exprime si sa-si arate caracterul. Pe cand elevii domnului V. Piturca erau altfel ! ;)

MDA PESTE 100 DE GOLURI IN SERIE A..ZERO ABSOLUL SI LA EGALITATE DE GOLURI CU REJILI HADJI...LA NATIONALA..FACUT PIERDUT PE TRASEU SPRE A NU L DEPASI..DE..-GATA RAJVANE ..NE AM SATURAT SA NE APARAM. AZI ATACAM....AI AUZIT? DAR DE CE A IESIT DUPA AFIRMATIA ASTA?

mikadoo73
mikadoo73  •  05 Septembrie 2015, 00:28
Postat de brancusi pe 04 Septembrie 2015, 17:39

Oricat ar fi Piti de antipatic,pe langa Brila pare dulceata de caise...

Sa te ,,cheme''Brancusi si sa fii atat de incredibil,de imposibil,de ireal de ...***.Esti de Guiness Book,***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1393710930957083
Mihai Costel  •  05 Septembrie 2015, 00:00

Vezi toate comentariile (16)
Comentează