INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Anunț oficial! Manchester United a decis ce va face cu Valdes și De Gea

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 septembrie 2015 14:37

Telenovela transferurilor lui Victor Valdes și David de Gea pare să fi luat sfîrșit după ultima decizie luată de Louis van Gaal.

Antrenorul "diavolilor" a hotărît să includă ambii portari pe lista cu lotul pentru Premier League, deși aceștia nu mai sînt în grațiile tehnicianului olandez. Totuși, fostul goalkeeper al Barcelonei n-a fost trecut pe lista pentru Liga Campionilor.

Valdes, 33 de ani, a ratat un transfer la Beșiktaș, în timp ce De Gea n-a mai ajuns la Real Madrid din cauza faptului că formația spaniolă a întîrziat cu un minut trimiterea actelor pentru înregimentarea portarului.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
ftwraku
ftwraku  •  05 Septembrie 2015, 07:39

*** si Van Gaal asta,desi probabil stie mult fotbal.... Cum am mai zis,in viata sunt si multe conjuncturi,nu doar in cazul manelistilor gen Reghemcapf. Tampenia si origoliu ii tin pe loc. O sa bage 300 de trilioane in ManU ,insa la cum lucreaza,o sa castige 2 cupe in Anglia in viitorii 300 de ani. Imi vine in minte si numele de Roberto Mancini,care nu a trecut cu City in2 ani de grupe in UCL,desi investea zeci de milioane in fiecare an,cumpara aproape pe cine vroia....si totusi,Mancini ala numai pe la Inter,City,Gala a antrenat...si peste tot a facut rahatul praf. Daca ar fi fost Mancini roman ca si nationalitate,era la stadiul de Florin Marin ,cel mult....asta este o ambitie,si faptul ca este tant si batut in cap este un factor vizavi de ce a facut el pana acum la ManU ,desi banii si investitile lui nu le-a avut nici Ferguson.Poi aia cu transfer ratat la un minut este vrajala...probabil a fost decizia lui de ultim moment sa isi bata joc de el. Cum la fel isi bate joc si de Valdes,portar care nu mi-a placut niciodata...Dar,totusi,lasa-l sa plece la Besiktas,nu mai te pune tu in drucm daca oricum nu il primesti nici la antrenamente...I-a mutat vestiar si alte *** din astea care doar oamenii mici le fac....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close