INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SERIE A

Șoc pe San Siro » Napoli a demolat-o pe AC Milan! Fiorentina lui Tătărușanu e pe primul loc în Serie A

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 octombrie 2015 23:38

Napoli a distrus-o pe AC Milan, chiar pe San Siro, scor 4-0, la capătul unui joc pefect al echipei lui Maurizio Sarri.

Allan (13), Insigne (48, 67) și augolul lui Rodrigo Ely (77) au conturat dezastrul echipei lui Sinisa Mihajlovici.  Napoli a urcat astfel pe locul 6, cu 12 puncte și rămîne doar cu înfrîngerea din prima etapă, cu Sassuolo, scor 1-2.

AC Milan are doar 9 puncte și e pe poziția a 11-a. Distanța dintre locul 11 și 16 este de doar 2 puncte.

Tătărușanu e lider în Serie A

Echipa lui Ciprian Tătărușanu n-a avut probleme în meciul de pe teren propriu cu Atalanta, scor 3-0. Paletta a fost eliminat în minutul 5, iar Ilicici a deschis scorul.

Partida avea să fie una lejeră pentru Fiorentina, acolo unde Tătărușanu a fost integralist. Borja Valero a marcat în miuntul 34, iar Verdu a stabilit scorul final în prelungirile jocului.

Fiorentina e pe primul loc după 7 etape, avînd 18 puncte, cu două peste Inter, care etapa viitoare va juca pe teren propriu cu Juventus. Singura sincopă a fostei formații a lui Mutu a fost cu Torino, 1-3.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
mariuss72
mariuss72  •  05 Octombrie 2015, 10:04

Ii duce in B Mihailovic, poate de asta au si nevoie ca sa inceteze cu experimentele astea si sa faca intradevar o reforma. Clubul asta nu merita mediocritatea in care se zbate.

mvradulescu
mvradulescu  •  05 Octombrie 2015, 08:59
Postat de botizann pe 05 Octombrie 2015, 00:09

Tatarusanu titular e partea Buna , Napoli banuiesc ca nu a jucat cu Chichiplichi , altfel luau gol .. E clar ca Albiol - Koulibaly e cuplul standard , Chiriches Va juca doar in meciurile fara miza ...

Stimate domn, nu vă face cinste "bucuria" că jucătorul român nu e printre preferințele antrenorului de la Napoli ! Poate încercați o soluție medicală ca să scăpați de obsesia asta !!! Mă bucur pentru portarul Fiorentinei, pe care cei cu "simpatii" asemănătoare cu ale dumneavoastră îl etichetau "Tătăruşinea", încercând să nu observe calitățile care puteau fi remarcate chiar și de cei cu evidente deficiențe la ochi ...

xhrz
xhrz  •  05 Octombrie 2015, 07:21
Postat de botizann pe 05 Octombrie 2015, 00:09

Tatarusanu titular e partea Buna , Napoli banuiesc ca nu a jucat cu Chichiplichi , altfel luau gol .. E clar ca Albiol - Koulibaly e cuplul standard , Chiriches Va juca doar in meciurile fara miza ...

Există oare vreun jucător român care ar putea fi titular la Napoli acum?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează