FOTBAL  »  Superliga  »  DEZVĂLUIRI

Mircea Sandu anunță: "Aceste meciuri au fost blaturi!" » Cele două partide despre care vorbește fostul președinte al FRF

Articol de GSP - Publicat marti, 06 octombrie 2015 21:41

Mircea Sandu n-a avut nici o problemă în a recunoaște că două meciuri din Liga 1 au fost blaturi clare. Deși unele echipe au fost sancționate, fostul președinte al FRF spune că atît timp cît nu există probe, oamenii nu pot fi pedepsiți mai aspru. 

"Două meciuri din trecut mi s-au părut blaturi. Și am mai zis-o. Un Rocar - Petrolul și Ceahlăul - Dinamo 1-2, despre ele e vorba.

Atunci lui Ceahlăul și Dinamo le-am dat meciuri pierdute. Dar degeaba! Dacă nu îi prinzi cu probe nu se întîmplă nimic", a zis Mircea Sandu la Dolce. 

Înainte de Ceahlăul - Dinamo Victor Pițurcă (pe atunci antrenor la Steaua) avertizase că va fi un noncombat din partea gazdelor. Meciul s-a disputat pe 10 martie 2003 a fost un circ continuu, terminat cu victoria "cîinilor", 2-1.

Arbitrul Altmayer a dictat aiurea o indirectă pentru Dinamo, care a deschis scorul. Gheorghe Ștefan atunci a dat vina pe arbitru pentru înfrîngere, deși echipa sa nu jucase nimic. Era pretextul perfect.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (59)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  07 Octombrie 2015, 15:11
Postat de vasy86le pe 07 Octombrie 2015, 08:38

De "omenia" lui becali cu *** cioaba, nu ai auzit? Nu mai reamintesc alte episoade ca nu are rost, blaturile unor echipe nu sunt vazute chiar daca sunt clare ca lumina zilei.

DINAMO RAMANE HOTIA SI RUSINEA ROMANIEI,RESTU E CANCAN,BLATURI FOARTE MULTE FACUTE DE EI !

vasy86le
vasy86le  •  07 Octombrie 2015, 08:38

De "omenia" lui becali cu *** cioaba, nu ai auzit? Nu mai reamintesc alte episoade ca nu are rost, blaturile unor echipe nu sunt vazute chiar daca sunt clare ca lumina zilei.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

maryan_ro83
maryan_ro83  •  07 Octombrie 2015, 08:33

Dinamo - Foresta 4-5, Dinamo-Sportul Stud. 5-6, multe meciuri cu goluri dupa minutul 90 pentru cote, 1-7 cu Danemarca Under 17, 0-6 cu Debrecen, 1-6 cu Astra.. si nu amintesc de celebrele meciuri cu Gloria Bistrita, Ceahlaul.. Dinamo e RUSINEA Romaniei.. convorbirea telefonica a lui Borcea cu Avram.. si cate si mai cate..

Vezi toate comentariile (59)
Comentează