FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

VIDEO Mirel Rădoi i-a impresionat pe șefii Școlii de Antrenori din Moldova încă de la început: "S-a descurcat bine"

Articol de GSP - Publicat marti, 06 octombrie 2015 22:36

Mirel Rădoi s-a dus în Republica Moldova pentru a face cursurile Școlii de Antrenori și pentru a obține licența care să-i dea posibilitatea să stea oficial pe banca Stelei.

Vladimir Jăpălău, secretarul executiv al Școlii de Antrenori de peste Prut, a recunoscut că a fost impresionat de cum gestionează Rădoi cursurile.

"S-a descurcat destul de bine în exerciții, se vede că e jucător cu experiență, a făcut față cerințelor noastre. Noi venim aici să învățăm. Dacă el a venit aici să învețe e foarte bine, dar dacă a venit doar după licență, pe viitor nu va fi. Cred că trebuie să se supună și să ia tot ce e nevoie de la curs", a spus Vladimir Jăpălău.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
mal.
mal.  •  07 Octombrie 2015, 07:54

Cât o fi de greu să impresionezi un oficial al școlii de antrenori din R. Moldova care afirmă că vine la școală ca să învețe! Era de așteptat ca secretarul executiv să nu vină la școală să învețe el, ci să-i învețe pe alții. Viața mi-a arătat multe despre performanțele școlilor din R. Moldova! Le-am văzut, nu din auzite!

red77
red77  •  07 Octombrie 2015, 06:52

ce e singurul care are totusi cateva clase ? :))))))))))

sexilian
sexilian  •  07 Octombrie 2015, 06:03

te pomenesti ca vorbeste moldoveneste,tare.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează