FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - FINLANDA 1-1

Tricolorii exasperați de portarul Finlandei: "Mă întrebam cîte mai poate scoate"

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 octombrie 2015 00:10

Lukas Hradecky, portarul Finlandei, a fost cel mai bun jucător al adversarilor României.

Claudiu Keșeru a vorbit despre meci și despre evoluția goalkeeperului finlandez.

"Am făcut o primă repriză foarte bună. Am avut multe ocazii și bară și tot. Am jucat foarte bine. În a doua parte ne-au suprins puțin.

Am încercat tot pentru a marca, dar golul nu a venit. Am înscris prea tîrziu. Am acuzat golul lor, dar după aceea am revenit la tactica noastră și am marcat. Dacă o faceam mai devreme, puteam cîștiga.

Portarul lor a prins o zi foarte bună și a scos toate șuturile. Mă întrebam ce mai poate face și cîte mai poate scoate", a spus Keșeru la DigiSport.

Pentru a termina grupa pe locul 2 și pentru a ne califica la EURO 2016, România trebuie să cîștige meciul cu Feroe. Astfel nu mai contează rezultatul meciului Grecia - Ungaria.

CLASAMENT

1. Irlanda de Nord 20p
2. România 17p
3. Ungaria 16p
4. Finlanda 11p
5. Ins. Feroe 6p
6. Grecia 3p

11 octombrie: Feroe - România, Finlanda - Irlanda de Nord, Grecia - Ungaria

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (22)
dante31
dante31  •  09 Octombrie 2015, 16:29

mai bine te intrebi cum a fost posibil sa luftezi o minge de gol!?

puma_09
puma_09  •  09 Octombrie 2015, 09:07

Keseru AFARA !!!!... i-a mancat o calificare in UCL si Stelei cu Ludogoret. Acum a luat la tinta portarul din toate pozitiile plus ca e lent, neinspirat, precipitat, inganfat si se pozitioneaza prost de fiecare data. Chiar nu am inteles de ce nu a fost scos inca de la pauza si introdus Andone care practic a fost coautor la gol prin plasament si lovirea balonului dintr-o pozitie dificiala talonat de adeversari. Daca juca Andone titular sunt convins ca am fi reusit sa inscriem inca din prima repriza. Keseru AFARA!!!

435647963283063
Adrian-Claudiu Burgos  •  09 Octombrie 2015, 09:03

Keseru e cel mai slab atacant roman ce a jucat vreodată pt echipa nationala . Da goluri numai din nimereală pe unde joacă în rest e varza . Sunt tineri atacanti in campionat peste acest looser .

Vezi toate comentariile (22)
Comentează