FOTBAL  »  NATIONALA  »  INSULELE FEROE - ROMÂNIA, DUMINICĂ, 19:00, TVR 1, GSP.RO

Iordănescu a detectat cel mai mare pericol din Insulele Feroe: "Doar jucătorii din Liga 1 sînt obișnuiți cu asta"

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 octombrie 2015 18:44

Selecționerul României, Anghel Iordănescu, a vorbit la conferința de presă dinaintea meciului cu Insulele Feroe și consideră că jocul pe terenul sintetic va fi unul dificil.

"Ne doream foarte mult să rezolvăm calificarea încă de la București din meciul cu Finlanda. Din păcate n-am reușit. Am revăzut acea partidă, am avut un meci curajos, am avut mai multe ocazii decît în celelalte întîlniri.

Am făcut un singur antrenament pe sintetic, la Mogoșoaia. Doar jucătorii din Liga 1 sînt obișnuiți cu el, pentru că joacă și la Chiajna pe sintetic.

Victoria în meciul cu Insulele Feroe e necesară pentru fotbalul românesc. Voi trebuie să spuneți dacă e un meci greu sau ușor. Noi știm că trebuie să ne calificăm.

Toate echipele din grupă au cîștigat greu aici. Jucătorii vor trebui să joace la cel mai înalt nivel. Ungaria a cîștigat foarte greu cu 1-0, Finlanda a cîștigat și ea foarte greu acasă. Fotbalul din Feroe a progresat enorm", a spus Iordănescu la conferința de presă.

CUM NE CALIFICĂM

  • Batem în Feroe

Sîntem la mîna noastră, aşa că un succes în Feroe ne garantează calificarea în Franţa, indiferent de rezultatul obţinut de Ungaria în Grecia.

  • Egal în Feroe

Un semieşec în ultima rundă ne asigură biletele pentru Euro dacă Ungaria nu cîştigă sau oricare dintre Ucraina, Irlanda, Croaţia şi Albania nu bat în ultima rundă. În ultimul caz, am prinde cel mai bun loc 3, care duce şi el în Franţa.

  • Înfrîngere în Feroe

O înfrîngere în ultima rundă ne trimite la Euro dacă Ungaria pierde şi ea sau oricare dintre Ucraina, Irlanda, Croaţia şi Albania nu bat în ultima rundă. În ultimul caz, am prinde cel mai bun loc 3, care duce şi el în Franţa.

CLASAMENT

1. Irlanda de Nord 20p
2. România 17p
3. Ungaria 16p
4. Finlanda 11p
5. Ins. Feroe 6p
6. Grecia 3p

11 octombrie: Feroe - România, Finlanda - Irlanda de Nord, Grecia - Ungaria

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (50)
ortega
ortega  •  11 Octombrie 2015, 09:49

Ăsta n-ar fi în stare să vadă nici un tanc rusesc la porțile Stalingradului în 1943 ... *** ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

blondu10
blondu10  •  11 Octombrie 2015, 08:30

Croatia deja are 14 puncte si are ultimul meci cu Malta, asa ca nu mai puncteaza in ultimul meci (Malta este ultima din grupa) si noi daca facem egal in Feroe suntem la egalitate de puncte cu ei, dar ei (croatii) stau mai bine la golaveraj. Momentan Croatia este pe primul loc in clasamentul pt. locul 3. Se poate schimba situatia daca ei termina pe locul doi in fata Norvegiei si asta este foarte probabil pt. ca Norvegia are meci cu Italia si trebuie sa bata sa fie sigura de locul doi. Norvegia trebuie luata in calcul pt locul 3 nu Croatia, sau poate produce Norvegia surpriza si bate Italia(deja calificata).

plischi
plischi  •  11 Octombrie 2015, 08:00

ICOANA este cel mai mare pericol!

Vezi toate comentariile (50)
Comentează