FOTBAL  »  Superliga  »  SCANDAL ONJN

Anunţ al CSMS Iași: ce se întîmplă cu Napoli, antrenorul-parior

Articol de GSP - Publicat marti, 24 noiembrie 2015 20:00

Florin Prunea, președintele celor de la CSMS Iași, susține că antrenorul Nicolo Napoli beneficiază în continuare de susținerea clubului, deși numele său este implicat în scandalul pariurilor.

”Nu ne este frică. Am făcut un comunicat oficial, al clubului. De aceea, nu aș vrea să discut pe marginea acestui subiect. Este un subiect închis. Avem un meci foarte greu cu Botoșani duminică, atît și nimic mai mult. Nu are de ce să ne fie frică.

Eu am încredere în Nico, am vorbit cu el, m-a asigurat că 300% nu a fost implicat și nu este implicat în așa ceva. Am încredere în antrenorul meu”, a spus Florin Prunea.

Gazeta Sporturilor a anunţat n exclusivitate că Nicolo Napoli şi Flavius Stoican se află pe lista ONJN a persoanelor care au pariat în această toamnă pe site-uri interzise de jocuri de noroc.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
bvd_magheru
bvd_magheru  •  25 Noiembrie 2015, 21:45

La anul o sa ma intorc in Bucuresti din motive personale. As fi vrut sa revin in luna Iulie dar mie frica de temperaturile ridicate de acolo asa ca o sa revin la sfirsitul lui Septembrie. O sa locuiesc fie la Hotel Ambasador , fie la complexul Lido si nu o fac pentru a ma da " mare si tare" ci simplu pentru ca acolo am crescut in zona magheru si vreau sa fiu arpoape de strada xenopol. pitar mos, tudor arghezi, pictor verona ,dumbrava rosie, biserica anglicana, zoia kosmodemianskaia, teatrul nottara, cinema scala , cinema Patria, etc.. In Romania nu ma intereseaza litoralul romanesc . Nu am chef de certurile pe sezlong , burtile mari cu lanturi de aur atirnind , ferrari-uri, servicii proaste, mincarea expirata de acolo iar de munti cu atit mai putin asa ca m-am hotarit sa aleg o statiune balneo probabil olanesti sau calimanesti unde o sa petrec citeva zile . Apoi ? Otopeni si acasa la Hotelul Vista del Mar .

juv3ntin
juv3ntin  •  25 Noiembrie 2015, 21:20

vorbeste prunea de integritate...

agentul0007
agentul0007  •  24 Noiembrie 2015, 22:48
Postat de antalmihai pe 24 Noiembrie 2015, 21:01

prunea un corupt,napoli un prost!

ii cunosti personal de stii cum sunt ?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează