GSP SPECIAL  »  EVENIMENT  »  AUDIERI

"Şi Borcea i-a dat mită lui Terceanu!" » Un martor descrie cum ar fi încercat fostul acţionar dinamovist să scape de închisoare

Articol de GSP - Publicat marti, 24 noiembrie 2015 21:38

Unul dintre martorii procurorilor din cazul mitei pentru achitare în Dosarul Transferurilor susține că fiul lui Antonie Iorgovan, fostul jurist supranumit "părintele Constituţiei", ar fi fost intermediarul lui Cristi Borcea pentru remiterea a 10.000 de euro judecătoarei Geanina Terceanu, anunță mediafax. 

Potrivit motivării Curţii de Apel Bucureşti, la decizia de arestare a judecătoarei Geanina Terceanu şi a fraţilor Ioan şi Victor Becali, un martor a arătat în faţa anchetatorilor DNA că ştie, chiar de la Terceanu, că aceasta a primit bani de la Cristi Borcea.

"Ştiu de la judecătoarea Terceanu Geanina că, înainte de pronunţarea hotărîrii în dosarul Transferurilor, Borcea Cristian l-a trimis pe avocatul Iorgovan, fiul răposatului Antonie Iorgovan, să-i dea acesteia suma de 10.000 euro, în acelaşi scop, menţionat mai sus, lucru care s-a şi întîmplat, din spusele acesteia.

De asemenea, ştiu că din cei 60.000 euro daţi de familia Becali prin intermediul meu judecătoarei, aceasta şi-a achiziţionat un apartament în zona Văcăreşti-Tineretului, în apropierea Mall-ului Sun Plaza, cu suma de aproximativ 70.000 euro", le-a declarat martorul acuzării anchetatorilor, conform Mediafax.

Anchetatorii precizează că declaraţiile acestui martor se coroborează cu declaraţiile altor martori, dar şi cu alte probe audio-video existente pînă la acest moment la dosar.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
1581870215401957
Andronic Popovici  •  25 Noiembrie 2015, 10:22

Eu as condamna public si pe acei redactori care au promovat pe sticla si nu numai ,cu toate ca de multe ori au fost umiliti chiar scuipati in direct ,pe acesti puscariasi sa se invete minte si sa inteleaga ,ca bunul simt nu merge cot la cot cu reitingu ,chiar daca sunteti sau faceti parte dintr-o societate comerciala ,nu se cumpara si se vinde ori ce.

tzusti_reloaded
tzusti_reloaded  •  25 Noiembrie 2015, 02:31

:) MIRARE? SI..IMI ADUCE AMINTE DE O REPLICA CELEBRA-YO CARE N AM BLESTEMAT PE NIMENI IN VIATA MEA.... *** -

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

s.flrn
s.flrn  •  25 Noiembrie 2015, 00:00

Dezvoltati subiectul daca va considerati ROMANI ADEVARATI

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close