GSP SPECIAL  »  EVENIMENT  »  

Un nou incident armat în Franţa! Luare de ostatici în apropiere de graniţa cu Belgia

Articol de GSP - Publicat marti, 24 noiembrie 2015 22:22

Luarea de ostatici din nordul Franţei este rezultatul unei tentative de spargere la o bancă sau la o staţie de carburanţi, fără a avea legături cu terorismul, anunţă Le Figaro.

"Potrivit concluziilor preliminare, nu este vorba de un act terorist, ci de o tentativă de jaf", a declarat un oficial din cadrul poliţiei locale. Conform presei franceze, nici o persoana nu a fost rănită. Luarea de ostatici are loc în oraşul francez Roubaix, situat la frontiera cu Belgia.

"Autorii au încercat să efectueze o spargere, apoi au luat ostatici", a comunicat Primăria locală. Conform unor surse, luarea de ostatici are loc la o bancă. Alte surse susţin că este vizată o staţie de alimentare cu carburanţi.

Le Monde susţine că ar fi vorba de unul sau doi infractori înarmaţi care au încercat să dea o spargere, dar au fost prinşi de poliţie în timpul jafului.

Potrivit unor surse din cadrul serviciilor de securitate, indivizi înarmaţi au luat mai mulţi ostatici într-o clădire din orăşelul francez Roubaix, situat la frontiera cu Belgia.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
bvd_magheru
bvd_magheru  •  24 Noiembrie 2015, 23:12

Astia cu spargerile prin Franta !! Ba papagalilor in perioada asta nu mai merge cu spargirili !! In perioada asta sunt 2 politisti dupa fiecare copac . Ii gasesti si pe MONT BLANC acum . Gata multumiti-va cu socialul ca imperatorul sau cu pensia precum valahul .

Vezi toate comentariile (1)
Comentează