FOTBAL  »  Superliga  »  FRF / ONJN

Burleanu a fost la ONJN pentru a afla numele jucătorilor care au pariat ilegal + Ce riscă antrenorii implicați

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 noiembrie 2015 15:10

Președintele FRF, Răzvan Burleanu, a fost azi la sediul Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc (ONJN), unde a purtat o discuție cu președintele Odeta Nestor.

Intenția a fost clară. Aflarea numelor jucătorilor care ar fi pariat ilegal online. De asemenea, Burleanu a vrut să pună bazele și unei colaborări pe termen lung.

FRF le va cere acces la datele ONJN celor de la Ministerul Tineretului și Sportului și de la Ministerul de Interne.

Burleanu n-a uitat să vorbească și despre cei doi antrenori, Flavius Stoican și Nicolo Napoli, care s-ar afla pe listele ONJN.

"A fost o întîlnire productivă cu reprezentanții ONJN, atît pe termen scurt, cît și pe termen mediu și lung. Pe termen scurt o să ne adresăm Ministerului Tineretului și Sportului și Ministerului de Interne, astfel încât cele două ministere de resort să intre în posesia acestor informații de interes și pentru noi, fiindcă Federația nu are această posibilitate, nefiind o instituție publică a statului", a declarat Răzvan Burleanu pentru Digisport.

"În ceea ce îi privește pe cei doi antrenori în momentul de față, Napoli și Stoican, o să le solicităm lor să ne pună la dispoziție extrasele de cont.

Sînt două tipuri de sancțiuni. Pe de o parte, sancțiunea care va fi aplicată de ONJN și aici e un cuantum între 5.000 și 10.000 de lei, dacă nu greșesc. Dacă intrăm pe regulamentul disciplinar, o să regăsim cu totul alte sancțiuni, care vor fi aplicate de la caz la caz.

Bineînțeles că ar putea fi vorba chiar de o suspendare pe o anumită perioadă. Mai mult decît atît, noi, ca Federație, vom fi interesați de două aspecte.

Pe de o parte dacă s-a pariat și pe de alta dacă persoanele în cauză - și nu mă refer acum la Napoli sau la Stoican, ci la cei care au pariat - au fost implicați și în trucarea de meciuri", a mai spus Burleanu pentru sursa citată.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (17)
10203320898183264
Mirel Grigoriu  •  25 Noiembrie 2015, 22:23

Asta e o prostie. Cine vrea sa parieze poate ruga o ruda sau un prieten. Nataraul din fruntea federatiei vrea sa arate ca e serios, dar nu spune cum a fost ales presedinte.

zecs93
zecs93  •  25 Noiembrie 2015, 20:34

E greu de depistat cine a jucat si cine nuh, pai daca persoanele fizice in speta fotbalistii sau dus la casele de pariere, cum afla burleanu cine a pariat ?? ca acolo nu-ti cere pinu sau buletinu !!! Sau o fi un pui de sherlock holmes ??

babahuda
babahuda  •  25 Noiembrie 2015, 19:10

se pare vre-o jumate din echipa stelei ,poate mai multi sunt pe listele onjn ...sa vedm daca si jucatori de la botosani ,chiajna ,otelu sunt pe liste astia pe langa ca au jucat la pariuri au si trucat meciuri .?!?!?.unul chiar acum o luna ..?

Vezi toate comentariile (17)
Comentează