SPORTURI  »  RUGBY  »  OMAGIU

VIDEO Omagiu pentru Jonah Lomu » Familia și prietenii au îmbrăcat tricouri cu ”Team Lomu” și ținută tradițională

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 noiembrie 2015 13:29

Familia şi prietenii lui Jonah Lomu i-au adus un omagiu, sâmbătă, la Manuaku, fostului rugbist, decedat săptămîna trecută la Auckland, la doar 40 de ani, din cauza unei crize cardiace.

În timpul acestei ceremonii, numită Aho Faka Famili (Ziua Familiei), apropiaţii lui Lomu s-au îmbrăcat în ţinută tradiţională.

Fostul rugbist neo-zeelandez Jonah Lomu a încetat din viaţă, în 18 noiembrie, la Auckland, la 40 de ani.

Lomu avea probleme cu rinichii, el fiind diagnosticat cu sindromul nefrotic în 1997, fiind nevoit să se retragă din activitate în 2002. El a fost supus unui transplant renal în 2004, reuşind să-şi reia cariera pentru scurt timp. În 2011, boala a recidivat.

O ceremonie pe arena Eden Park din Auckland va avea loc, luni, 30 noiembrie, fiind aşteptate peste 50.000 de persoane. Jonah Lomu va fi înmormânat la 1 decembrie.

Lomu era căsătorit cu Nadene şi avea doi copii, Brayley (6 ani) şi Dhyreille (5 ani).

Sursă: Mediafax

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează