FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - ASTRA, DUMINICĂ, 20:30, GSP.RO, DOLCE 1, DIGI 1, LOOK TV, TVR 1

Marea renovare! La Piteşti e curăţenie generală cu o zi înainte de Steaua - Astra. Probleme mari cu gazonul

Captură: Digi
Captură: Digi

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 noiembrie 2015 14:48

Steaua s-a mutat la Piteşti, iar noile gazde ale campioanei încearcă să le ofere toate condiţiile.

Cu numai o zi înaintea derby-ului cu Astra, organizatorii se grăbesc să pună la punct toate detaliile la arena "Nicolae Dobrin". În această dimineaţă, la stadionul din Trivale se muncea cu spor, conform DigiSport.

Se dădea cu var pe pereţii cabinelor de comentatori, se ştergeau scaunele şi se efectuau teste la tabelă. Marea grijă o reprezintă starea gazonului. La Piteşti a plouat în ultimele trei zile şi este cod portocaliu de inundaţii. Organizatorii speră însă ca starea gazonului să nu se înrăutățească.

Meciul dintre Steaua şi Astra va avea loc duminică, de la ora 20:30, pe DigiSport 1, DolceSport 1, Look TV, TVR 1 şi liveTEXT pe GSP.RO.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (168)
ungurul_vesel
ungurul_vesel  •  28 Noiembrie 2015, 21:50
Postat de randoom_._ pe 28 Noiembrie 2015, 20:58

voi,adica cefura cluj aka the blatistii. cu o floare nu se face primavara,ati terminat o singura data in istoria voastra infecta,pe locul 3 in grupa sidupa v-a dat 5-0 inter milano. wtf? pai pe voi v-au eliminat pescari in preliminarile e.l. de aia sunteti rusinea europei. auzi la el,imi vorbeste de o editite si si atunci abia ati terminat pe locul 4 din 4. wtf?

Stai calm jijistule ce te enervezi ? Echipa lui becali o sa mai adune 10 puncte in 5-6 participari. CFR a avut cel putin o victorie in fiecare participare pe cand echipa lui becali trebuie sa-l intrebi pe bunicul tau ca sa afli cand a castigat ultimul meci in UCL. Si ce te tot legi de acel 0-5 cu Inter care in realitate au fost 3-0 so 2-0? Inter e un nume in Europa. De Maccabi Haifa ai auzit ca acolo au fost 5 goluri in 90 de minute.? Iar 10 (zece) puncte intr-o singura participare a echipei CFR Cluj este egala cu 10 puncte adunate in 5 participari de echipa lui jiji.

randoom_._
randoom_._  •  28 Noiembrie 2015, 21:00
Postat de jim_raynor pe 28 Noiembrie 2015, 19:19

"vocearatiunii wtf" demonstreaza cat de tembel e!.... pai suntem in anul de gratie 2015 ,luna noiembrie ,a 28-a zi! aruncand un ochi pe statistici in ultimii 5 ani descoperim (ce *** random nu-l duce bleaga sa inteleaga) ca e si o alta victorie pe care Dinamo a reusito in fata pseudoechipei ,fcsp, ca de pilda meciul din 25 aprilie 2011 meci incheiat cu victora dinamovistilor pe terenul actualei fcsp. deci, bolovane, in ultimii 5 ani sunt doua victorii! QED!

*** pai tu stii sigur ca o sa se mai joaca pana in 25 aprilie 2016 un alt Steaua***? esti sigur ca o sa si castigati daca o sa se joace? asa ca taci ***,ca toate datele duc la faptul ca aveti o victorie in ultimi 5 ani. o sa vezi ca am dreptate.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

randoom_._
randoom_._  •  28 Noiembrie 2015, 20:58
Postat de ungurul_vesel pe 28 Noiembrie 2015, 19:30

CFR a reusit sa stranga intr-o singura editie de UCL cat echipa lui Becali in cinci, deci fa calculele cine e rusinea.Grea matematica pentru becalisti.

voi,adica cefura cluj aka the blatistii. cu o floare nu se face primavara,ati terminat o singura data in istoria voastra infecta,pe locul 3 in grupa sidupa v-a dat 5-0 inter milano. wtf? pai pe voi v-au eliminat pescari in preliminarile e.l. de aia sunteti rusinea europei. auzi la el,imi vorbeste de o editite si si atunci abia ati terminat pe locul 4 din 4. wtf?

Vezi toate comentariile (168)
Comentează