FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - CS U CRAIOVA 4-0

VIDEO Irezistibili » Puștii lui Hagi au făcut spectacol cu CS U Craiova, pe care au demolat-o, scor 4-0

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 noiembrie 2015 22:22

Viitorul a demolat-o pe CS U Craiova pe teren propriu, scor 4-0. Echipa lui Hagi rămîne neînvinsă în duelurile cu formația olteană. 

VEZI LIVETEXT

VEZI VIDEO

Bănel Nicoliță a deschis scorul în minutul 11 cu o execuție superbă la vinclu. S-a făcut 2-0 în minutul 32 cînd Florin Tănase a înscris din pasa lui Bănel Nicoliță.

Aganovici a înscris și el în minutul 68 din pasa lui Cernat. Oltenii au rămas în 10 oameni după ce Bawab a fost eliminat în minutul 74, după o intrare oribilă la Achim.

Florin Tănase a închis tabela la 4-0 în minutul 76. Viitorul a urcat pe locul 2, cu 36 de puncte, cu unul sub Astra Giurgiu. CS U Craiova e pe locul 7, cu 26 de puncte.

Echipele:

FC Viitorul: Râmniceanu – Benzar, Hodorogea, Boli, Ganea – Achim, Filip, Aganovici – Nicoliță, Cernat, Tănase

Rezerve: Buzbuchi, Ciupe, Țîru, Nedelcu, Marin, I. Hagi, Chițu

CSU Craiova: Bălgrădean – Dumitraș, Iliev, Kay, Achim – Bancu, Zlatinski, Mateiu, Ivan – Bawab, Curelea.

Rezerve: Straton, Izvoranu, Madson, Ferfelea, Hergheligiu, Măzărache, Băluță

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (203)
bunga_bunga
bunga_bunga  •  30 Noiembrie 2015, 17:46

pai si n-am inteles, de ce sunt blatistii astia pe pagina Petrolului???

1629280413960765
Ioana Maria  •  29 Noiembrie 2015, 09:14

nu sunteti sanatosi la cap ,sau sunteti lingaii regelui cu toti media de varsta a echipei lui hagi de aseara a fost de 26,5 a titularilor ma refer ,comparativ media de varsta a titularilor lui dinamo din meciul cu steaua a fost de 24,8 asa k lasatio *** de gradinita k nu va mai crede nimeni ,deveniti penibili ps la 22 ani sa zicem nu mai esti pusti daca esti fotbalist deja demonstrezi pana la varsta asta

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

batranu.cismigiu
batranu.cismigiu  •  29 Noiembrie 2015, 09:02

E simplu. Prin Viitorul, care brusc n-o sa mai conteze in campionat, va fi ajutata clona becalista recent mutata la Pitesti. Arbitrajul a avut rolul sau pana acum!

Vezi toate comentariile (203)
Comentează
Close