SPORTURI  »  BOX  »  LUCIAN BUTE VS. JAMES DEGALE

Bute n-a avut somn după înfrîngerea cu DeGale » Mesaj postat în miez de noapte pe facebook

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 noiembrie 2015 12:39

Lucian Bute a digerat cu greu decizia arbitrilor de a-i acorda o victorie categorică lui James DeGale în meciul pentru titlul mondial IBF la categoria supermijlocie.

Pugilistul român s-a simțit nedreptățit, mai ales că majoritatea specialiștilor au văzut un duel echilibrat, inclusiv echipa din colțul lui DeGale. Lucian n-a putut dormi și, în jurul orei două noaptea în Canada (ora 9 dimineața în România), a postat următorul mesaj pe pagina sa de facebook:

Dezamăgit de decizie dar mândru de performanța mea! Câteodată o înfrângere valorează mai mult ca o Victorie! Déçu de...

Posted by Lucian Bute on 28 Noiembrie 2015

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (30)
talpaiadului
talpaiadului  •  30 Noiembrie 2015, 05:36
Postat de nusu_d pe 29 Noiembrie 2015, 16:51

Bogdan Dinu este un boxer cu calitati, dar este fricos. Se stie asta de la amatori din gura celor care il antrenau. Cat despre meciul de aseara, ce se poate spune? Un meci oribil, fara spectacol si fara combativitate. Fury a castigat fara dubii un meci foarte urat. Nu mi-a placut niciodata Klitschko, dar parca totusi nu il putem compara cu Bute. Klitschko a fost campion olimpic la amatori si a dominat categoria grea in cea mai slaba perioada a acesteia. Dar nu fost vina lui pentru calitatea slaba a oponentilor. Cu un stil robotic, rudimentar, Wladimir Klitschko a omorat boxul si spectacolul in ultimii 10 ani. Am spus-o si o repet daca boxa in anii 90 ar fi fost un boxer oarecare la grea. Lewis sau Tyson sau Holyfield erau in cu totul alta liga. Sper ca Deonthay Wilder sa boxeze cu acest Fury si ma bucur ca revine Haye. Haye este un boxer de clasa, dar el a fost cruserweight si a avut un dezavantaj de gabarit la grea unde a reusit totusi sa iasa campion mondial. Cu viteza lui, ochiul si taria loviturilor, Haye poate ajunge sa domine era post Klitschko. Si Wilder are calitati si este un super puncher. Nu trebuie sa-l trecem cu vederea nici pe Fury care desi nu place ochiului este un boxer incurcaret, atipic si care datorita gabaritului nu este usor de invins. Cat despre ai nostri, nici Dinu si nici Ciocan nu pot emite pretentii nici macar de chalangeri. Sunt departe.

Nusule, tu ai scris inainte de meci ca Fury poate castiga, am crezut ca visezi cai verzi pe pereti, ca esti orbit de ura pentru Klitschko. Insa ai avut dreptate, esti meserias!

776131085825826
Olav Baltius  •  29 Noiembrie 2015, 23:23

Nu am nimic cu Bute,dar daca el crede ca acest 'meci'?,e o performanta,s'a dus la rapa cu tot cu boxul lui,pacaleste'te pe tine,dar pe noi nu ne poti pacali...sa'ti fie rusine de 'performanta' asta,nene Bute.Da Doamne sa fie nebun,dar daca s'a prostit are sa'l doara.

ftwraku
ftwraku  •  29 Noiembrie 2015, 20:09

Bravo Bute.Capul sus si lasa haterii,ca ei nu s-au antrenat cu tine cot la cot,pe ei nu ii intereseaza altceva decat ura. Trage tare,mai poti sa stai 2-3 ani in circuit,chiar daca o sa fie extrem de dificil sa mai boxezi pentru o centura mondiala. Mai ai 2-3 ani sa strangi ceva pentru tine si familia ta,cand o sa te retragi haterii nu o te ajute cu nimic,statul roman o sa iti ceara doar impozite sa aiba despagubiri pentru politrucii de la anrp,pentru autostrazi facute pe hartie ,samd...Tu esti un om extraordinar,care ai facut cinste Romaniei. Romanii adevarati te-au sprijinit mai ales in momentele dificile,ca haterii uneori lasa impresia ca sunt multi,de fapt,sunt putini ,limitati si nesemnificativi. Ai boxat bine aseara,ti-am cautati meciul pe internet si am fost alaturi de tine,la fel ca multi alti romani care au facut acelas lucru la ora 6 dimineata. Ai boxat bine aseara. Multi ar fi vrut sa te bata KO,dar ai luptat de la egal la egal ...decizia discutabila dar asta este. Mergi inainte si multa bafta in cariera si in viata.

Vezi toate comentariile (30)
Comentează