FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - CS U CRAIOVA 4-0

Continuă războiul Hagi - Rednic! "Regele" s-a dezlănţuit: ”I-am dat gol lui Dinamo de la bucătărie, de pe culoare! De aia e supărat”

Articol de - Publicat duminica, 29 noiembrie 2015 16:28

Gică Hagi, antrenorul celor de la Viitorul, continuă conflictul deschis cu Mircea Rednic, după ce tehnicianul a insinuat că ”Regele” s-ar ocupa de manevre.

"Am zis o opinie, destul de pertinentă, fără să jignesc. Tot ce am zis a fost cu bun simţ, fără să atac. Porecla lui ca jucător era Strîmbul. Săracu este supărat că a luat cinci. Asta trebuie să-i dea de gîndit. Cînd te bate Viitorul şi îţi dă cinci, tu, care conduci un club aşa de mare ca Dinamo, trebuia să-ţi dai demisia.

Dar este greu ca el să aibă onoare. Merge înainte şi a găsit scuza că am dat golurile pe final. Păi ce, fotbalul nu se joacă 90 de minute? S-o juca vreo 70 sau 50? Dar pînă atunci au ajuns la poartă? I-am dominat la ei acasă, am avut 60% posesie şi ei s-au apărat, au stat în jumătatea lor. Păi cînd te domină un club aşa de mic ca Viitorul, o echipă inventată acum, ar trebui să-ţi dea de gîndit, domnule Rednic! El este Strîmbu, ce să-i faci?", a spus Gică Hagi.

”Dar nu-i arăt cinci. În spaniolă, se spune la manita! Rezultatul rămîne şi o să-l punem în ramă aici, la Academie”
Gică Hagi către Rednic

”Regele” a criticat și strategia ”cîinilor” de a miza mai mult pe jucători străini: ”Diferenţa între el şi noi este că a adus 9 străini şi la Viitorul sînt 2 străini şi 9 români! Şi i-am bătut! La meciul cu noi, Dinamo a avut 11 străini pe foaia de joc. Păi, dacă aveţi academie bună, domnule Rednic, bagă-i pe Petre, pe Tîrcoveanu. Ai curaj, nu mai aduce atîția străini! Şi nu mai pune căpitan de echipă străin, pune un român că aşa trebuie!”.

”Săracii, le-am dat gol din toate unghiurile, d-aia sînt supăraţi pe mine. Şi de la bucătărie, şi de pe culoare le-am dat. De aia este supărat, că el vedea mingea cînd o scotea din poartă. Ce să-i fac, dacă aşa a fost soarta, poate să o schimbe? Uită că el îmi dădea mie pase, nu eu lui! Eu am înţeles că este cel mai bun antrenor din România şi meirtă la naţională. Să dea Domnul, să aibă şi el şansa asta!”
Hagi despre victoria cu Dinamo, 5-1

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (161)
geo.b.
geo.b.  •  30 Noiembrie 2015, 19:52

Poate sa spuna. Dar si Rednic ar fi putut spune acelasi lucru,ca dadea gol de la bucatarie,daca ar fi fost invers la 0-0,cum de altfel era si normal,sa aiba Hagi om eliminat si un 11 m. perfect valabil,impotriva.Dar chiar in acel moment arbitrul visa,nu putea fi deranjat de nimic.Nu degeaba tipa Hagi la toate televiziunile ininte de meci cum ca "vrea sa fie respectat",ca dupa meci sa costat ca a fost mult prea respectat,de cate arbitru.Dar tot dupa meci,in momentul in care reporterul i-a pus intrebare legata de acea faza,a dat doar din mana si a ocolit raspunsul.AR FI TREBUIT SA FIE BARBAT ,SA RECUNOASCA ADEVARUL,SAU MACAR SA SPUNA NU STIU CA NU AM VAZUT. Ar fi fost suficient.

valentiino
valentiino  •  30 Noiembrie 2015, 14:26

cum sa fii asa *** si sa spui '' el imi dadea mie pase nu eu lui'''??? pai si ce inseamna asta ??? ca tu esti regele... nu ??? devii penibil hagi...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

duta_dd
duta_dd  •  30 Noiembrie 2015, 11:44

un fost fotbalist mare, un om mic ... care atat are in cap: nimic; si atat ii iese si pe gura atunci cand nu se aud behaiturile

Vezi toate comentariile (161)
Comentează