FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - ASTRA 0-1

Budescu îi dedică victoria lui Șumudică: "Știam că e un meci special pentru el!"

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 noiembrie 2015 22:38

Constantin Budescu a vorbit după succesul în fața Stelei, scor 1-0. Mijlocașul Astrei n-a fost surprins de atmosfera pro-Steaua de la Pitești, însă speră ca adversarii să revină pe Ghencea. 

"E o victorie mult mai frumoasă fiind obținută în ultimul minut. A fost un meci echilibrat, noi am reușit să marcăm și să cîștigăm. E o victorie importantă în deplasare care ne menține în obiectiv, acolo sus. Jucăm să terminăm în primele 3. Apoi ne vom gîndi la titlu.

Știm că e un meci special pentru Marius Șumudică și am jucat pentru el. Toată lumea știe ce înseamnă o victorie cu Steaua pentru el", a zis Budescu la Dolce.

...despre atmosferă: "Steaua are mulți fani, dar în ziua de azi vin mai mult în deplasare decît acasă. Sper să-și rezolve problemele pentru că acest lucru nu face bine fotbalului. Locul lor este în Ghencea"

...despre problemele medicale: "Joc numai cu infiltrații, am o pubalgie care nu-mi dă pace deloc. Am tras de mine foarte mult, nu știu dacă voi putea juca pînă la final. Am o săptămînă de pauză, sper să revin cît mai repede"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
fangigi
fangigi  •  29 Noiembrie 2015, 23:18

Sumudica fiind rapidist, victoria este si a Rapidului! Bravo Sumi!

sange_alb.rosu
sange_alb.rosu  •  29 Noiembrie 2015, 23:00

Si Sumudica a spus ca el dedica victoria tuturor anti-fcsb-istilor. Multumim Sumi, ne-ai facut seara fericita.

crystyanbet
crystyanbet  •  29 Noiembrie 2015, 22:56

nu stiu cat de special mai e cand joci contra unei clone!behehehe

Vezi toate comentariile (3)
Comentează