FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Becali a făcut anunțul serii! 4 jucători sînt OUT de la Steaua: "Le-am zis în față"

Articol de GSP - Publicat marti, 01 decembrie 2015 19:03

 Gigi Becali a anunțat că în iarnă va începe să vîndă jucătorii care au evoluat puțin, însă au salarii mari. Patronul Stelei este nemulțumit de rezultatele din ultima vreme.

"Am fost la jucători. Unora le-am spus în faţă ce mă nemulţumeşte la ei. Le-am explicat că aici nu vor mai rămîne fotbalişti cu salarii mari fără ca măcar să îi văd un meci pe teren.

La Steaua nu te transferi pe salarii de peste 20.000 de euro şi să te mulţumeşti să faci tuşa pe banii aştia. Pe mine mă costă salariile lunar vreo 500.000-600.000 de euro.

Aşa nu se poate! Din iarnă ne vom despărţi de trei-patru jucători", a spus Becali conform Fanatik.

Gregory Tade, Jean Sony Alcenat și Guilherme Sitya sînt printre jucătorii vizați de patronul Stelei. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (102)
vlad57
vlad57  •  02 Decembrie 2015, 08:38

Eu stiu o vorba: cand doi iti zic ca esti beat du-te si te culca! tot asa si pentru Jiji: cand toata lumea iti spune ca esti prost du-te nene si lasa fotbalul. Inainte sa te iei de jucatori ia-te de Radoi al tau si de tine.Ce sa joace jucatorii daca Radoi nu stie ce sa le spuna sa faca pe teren? E clar si pentru cei cu IQ redus ca Radoi mai are de invatat ca nu le are cu antrenoratul. si mai clar e ca si tu Jiii stai slab la capitolul inteligenta. Daca aveai ceva glagorie nu ajungeai aici cu echipa. Acum a scazut si valoarea jucatorilor si a echipei asa ca o sa te alegi cu praful de pe toba. Halal businessman. LOa cati bani invartiti pe acolo adu-ti unul doi baieti destepti sa te ajute. Altfel o sa ramai in istorie ca " prostovanul care a ingropat cea mai buna echipa din istoria Romaniei"

932612123455085
Mac Gigi  •  02 Decembrie 2015, 08:28

Da-te afara pe tine, *** Si toata sleahta aia pe care ai adus-o la Steaua.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

georgatos0007
georgatos0007  •  02 Decembrie 2015, 08:20

Anuntul serii ar fi fost daca iti venea mintea la cap, si ai fi declarat ca dai Steaua si te duci .Asa, nu prea este important acest anunt.Mintea ta gigi a ramas acolo la parnaie ,nu ca ai fi avut multa minte inainte,dar acum nu mai ai deloc......Bagi echipa asta in groapa pe zi ce trece si te doare in palarie de ea.Las-o ba si vezi de treaba ta ,ca poate ai alta treaba si Steaua te retine.Oarba dupa tine ***....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (102)
Comentează