FOTBAL  »  Superliga  »  “MANUALUL INVESTITORULUI ÎN FOTBAL”

EXCLUSIV Dezvăluiri șocante în cartea scrisă de Ioan Becali în închisoare: "Doar Hagi bagă bani albi în fotbal!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 februarie 2016 01:00

Giovanni face această afirmație spectaculoasă în “Manualul investitorului în fotbal”, lucrare realizată în spatele gratiilor în aprilie 2015, și oferă sfaturi celor care vor să se implice ca patron sau conducător în fotbal.

"Gică Hagi este singurul investitor din fotbalul de la noi cu bani albi. Ceea ce face Hagi se aseamănă cel mai bine cu ceea ce fac managerii din fotbalul britanic, iar reușita demersului său, mai devreme sau mai tîrziu, îi va face pe toţi să înţeleagă că Viitorul nu este un capriciu, ci un sistem sănătos, după modele sănătoase, adaptat la noi", explică Becali.

În ediția tipărită și în cea digitală puteți citi și alte părți spectaculoase din cartea fostului impresar, cum ar fi cum l-a ratat pe Cristiano Ronaldo, secretele lui Gică Hagi, dezvăluiri despre Steaua și cei 15 pași necesari pentru a reuși în fotbal!

Alte subiecte exclusiv print:

✓Rednic a mai făcut un transfer! Toate detaliile noii mutări a lui Dinamo
Marica, boom-ul roș-albaștrilor din perioada de mercato, are o problemă majoră la Steaua
✓Interviu amplu cu Boudjemaa care a refuzat alte oferte pentru a se lupta la titlu cu Astra: "Steaua și Viitorul sînt periculoase, Dinamo nu pune probleme"
✓Cluburile din primele două ligi însumează un bilanț înfiorător: 5 ani de restanțe!
✓Cele mai tari ponturi sînt doar în ziar! Mizează pe noi și cîștigă!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (34)
144034202646331
Catalin Olaru  •  06 Februarie 2016, 22:20

zizu
zizu  •  06 Februarie 2016, 18:02
Postat de respect.pentru.sport pe 06 Februarie 2016, 15:00

Ar fi fost de apreciat daca s-ar fi implicat la fel de mult si altii gen Raducioiu, Lupescu, Belodedici, Balint, Lacatus, Dan Petrescu etc. Poate am fi avut un fotbal mai curat si performant.

inainte de a te apuca sa scrii...gandeste...! raducioiu dupa cate stiu...s a implicat,lupescu la fel are o functie la uefa...iar dan petrescu e...antrenor in china....si a fost si aici!

respect.pentru.sport
respect.pentru.sport  •  06 Februarie 2016, 15:00

Ar fi fost de apreciat daca s-ar fi implicat la fel de mult si altii gen Raducioiu, Lupescu, Belodedici, Balint, Lacatus, Dan Petrescu etc. Poate am fi avut un fotbal mai curat si performant.

Vezi toate comentariile (34)
Comentează