FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Anunț-șoc pentru Steaua! Ce spune Burleanu despre suspendarea steliștilor care n-au mers la națională

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 februarie 2016 22:14

Răzvan Burleanu speră ca un oficial al Stelei să-și recunoască vina, adică faptul că jucătorii campioanei nu au fost lăsați la echipa națională.

În caz contrar, aceștia ar putea suporta consecințele și ar putea fi suspendați între 4 și 8 etape. 

"Dacă cineva ar trebui să fie sancționat, atunci clubul ar trebui să fie acela. Mi-aș dori să avem un comportament bărbătesc din partea unui reprezentant al Stelei, care să spună ca nu i-a lăsat pe jucători la echipa națională.

Așa cum știți, vorbim de o suspendare de 4-8 etape, referindu-ne la jucătorii care fac parte din aria de selecție.

Prin urmare, nu am face. Nu putem să intervenim cu o nedreptate asupra altei nedreptăți, prima nedreptate fiind că jucătorii nu au fost în acest cantonament", a spus Burleanu.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (143)
1562728990660817
Gorki Jivago  •  07 Februarie 2016, 12:23

Acest "maimutzoi"de BURLEANU sa stie ca nu va avea viata lunga la FRF!!!!in 2017 va fi alt presedinte la FRF,probabil GICA POPESCU!!!foarte multi oameni "de fotbal"lucreaza la DEBARCAREA acestei *** de BURLEANU!!!***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

883135188391540
Popa Corneliu  •  07 Februarie 2016, 11:49

Daca este vorba de barbatie sa apara dl Mitran, fost subsecretar de stat in MApN, si sa recunoasca ca deja un component a unei Comisii deja s-a antepronuntat, ca aprobarea pentru turneul ECHIPEI DIVIZIONARE s-a facut cu ajutorul unor oameni care n-au nimic de a face cu Liga profesionista de fotbal!!! De asemenea sa ne explice cum jucatorii adusi la imediat au ajuns la echipa divizionara! Daca au fost echipe de clib de ce n-au fost mai puternice, dfe ce nu s-a perfectat un meci SELECTINATA DIVIZIONARA-STEAUA?Se vede clar din campaniile din mass-media ca FRF si Liga vor sa desfiinteze Steua ca sa il scoata din ecuatie pe Becali!! *** Astra cu afinitatile ei dinamoviste si *** va intra in insolventa, a mai ramas oieru! ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

883135188391540
Popa Corneliu  •  07 Februarie 2016, 11:35

Colonelul Talpan, cu studii la Scoala de Politie, sa nu se mai impaueze atat! Judecatoarea de ICJC "a executat un ordin politic" de la Ponta si Oprea! Aceasta judecatoare nu avea competeta necesara, dar un expert de UEFA, da! Cum, necum burtosii de ganerali au semnat ca primarii in 2003 la insistentele UEFA de a desfinta echipele departamentale si militarizate, asa ca s-a privatizat! Statul in cosecinta ar trebui sa-i dea in cocesiune stadionul lui Becali cu respectarea unor obligatii de modernizare si intretinere! Capisci?

Vezi toate comentariile (143)
Comentează