FOTBAL  »  AMICALE  »  ACS POLI

ACS Poli, scor de maidan la ultimul amical » Ce fețe noi a avut Florin Marin în echipă

Foto: Adrian Pîclișan +1   FOTO
Foto: Adrian Pîclișan

Articol de - Publicat duminica, 07 februarie 2016 14:51

Timișorenii și-au programat un meci ușor înainte de vizita Voluntariului. ACS Poli a zdrobit lanterna C4, Millenium Giarmata, cu 11-1 (7-1) într-un joc cu două reprize maraton.

Tehnicianul Florin Marin a apelat în acest meci și la trei jucători aflați în probe: Emanuel Vasi (18 ani), trecut și pe la juniorii lui Manchester City, Flavius Oprea (23 ani, ex-Pîncota) și Emmanuel Mendy, un fundaș dreapta de 25 de ani crescut la Liverpool și care s-a pregătit cu Rapid în această iarnă.

Meciul programat cu cîte două reprize a 60 de minute nu a avut istoric, golurile curgînd în poarta echipei timișene de Liga a III-a. Au punctat: Ov. Popescu, Elek (3), Zicu (pen.), Llorente și Bărbuț, în prima parte. Hernandez (2), nou sositul Everon Pisas și Sorescu, în partea secundă.

Dintre noii veniți s-a remarcat Everon Pisas, în schimb, atacantul Prince Rajcomar a fost schimbat după nici 30 de minute de evoluție.

ACS Poli va reluat campionatuI duminică, 14 februarie, ora 16.30, cu un joc pe teren propriu contra celor de la FC Voluntari.

ACS Poli Timișoara:
Repriza 1: Smaranda – Belu, Scutaru, Cânu, D. Popescu – Llorente, Melinte – Bărbuț, Zicu, Ov. Popescu – Elek.

Repriza 2: Strauss – Sorescu, Bocșan, Manu Torres, Fridrich – Sîntean, A. Suarez – J. Hernandez, Doman, Pisas – Rajcomar
Au mai intrat: Vasi, F. Oprea și Mendy

Antrenor: Florin Marin CS

Millenium Giarmata: Cr. Toma – Fl. Olariu, Soare, R. Artimon, Diarra – M. Olariu, Dumiter – Corlățeanu, Domșa, S. Stoica -Trifu

Au mai intrat: Luca – I. Andrei, Gaiță, Petri, Mihălceanu, Ov. Filip, Mașniță, Butura și Ad. Kalanyos
Antrenor: Răzvan Leucă

Citește și: EXCLUSIV ACS Poli vrea să aducă un jucător de la Manchester City!  Jucătorul a debutat deja sub comanda lui Florin Marin

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează