FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Dinu Gheorghe îi apără pe jucătorii Stelei: "LPF trebuie să le ceară explicații celor de la FRF! Ar fi nedrept"

Articol de GSP - Publicat luni, 08 februarie 2016 20:03

Fostul președinte al Rapidului și al lui Dinamo, Dinu Gheorghe, le ia apărarea jucătorilor Stelei și nu crede că au cum să fie suspendați pentru că nu au mai mers în cantonamentul naționalei din Turcia.

"Nu jucătorii sînt de vină. Ar fi nedrept să îi suspenzi pe ei, pentru că acele convocări nu le vin jucătorilor acasă. Vin la club, iar clubul trebuie să-i anunțe.

Repet, dacă trebuie cineva sancționat, e clubul. LPF trebuie să ia atitudine. Jucătorii n-au venit cu nimic în plus. Trebuie să-i cheme pe cei de la FRF să dea explicații. LPF trebuie să ia măsura asta.  Asta nu e echipa națională, trebuie să fie clară treaba", a zis Dinu Gheorghe la Digi. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (30)
1636051316609667
Tatar Domnica  •  09 Februarie 2016, 08:32

***!El spera ca penalul cioban va înlocui un președinte *** cu un altul!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1404928736496221
Don Giovanni  •  08 Februarie 2016, 23:36

Astia de la FRF ar trebui sa recunoasca faptul ca au dat cu batul in balta... Turneul a fost o gluma proasta din toate punctele de vedere... Jocuri de doi lei si o gramada de bani cheltuiti. In plus nu poti cere sanctionarea cluburilor care nu ti-au dat jucatori , daca in calendarul Fifa nu e data pentru echipele nationale... Au dat peste cap programul de pregatire al echipelor de club, mai lipsea sa se accidenteze vreo 4-5 jucatori si sa vezi circ atunci.

merace
merace  •  08 Februarie 2016, 23:36
Postat de merace pe 08 Februarie 2016, 23:34

ce nu inteleg eu la fotbalul nostru, este de ce nu avem niste regulamenre clare si adevarate, care sa nu mai poata fi rastalmacite de orice mafiot pentru afacerile lui?!

si de ce avem in fotbal oameni (patroni, lideri prin FRF) care nu fac nici un efort sa puna la punct regulamentele ca sa nu mai poata abuza de ele mafiotii?!

Vezi toate comentariile (30)
Comentează