FOTBAL  »  Superliga  »  ASA TÎRGU MUREȘ

Adi, ești OK? » Mutu l-a făcut țăndări pe Arlauskis, dar l-a confundat cu Cerniauskas :)

Articol de GSP - Publicat marti, 09 februarie 2016 21:38

Atacantul Adrian Mutu l-a desființat pe Giedrius Arlaukis, cel care a primit 8 goluri în 97 de minute de evoluție pentru Espanyol. 

"Nu vreau să fiu rău, dar Arlauskis chiar merită să fie tras de urcehi. Vorbea de mine și de Marica cum că dacă aveam valoare nu ne întoarceam în România, asta pe lîngă faptul că a vorbit urît de fotbalul nostru. Așa cum e, e al nostru.

A vorbit urît de doi jucători reprezentativi ai naționalei. Dragul meu ai apărat ca titular doar în România, ai luat banii din România și ar trebui să ne respecți, mai mult decît atît, dacă nu ai valoarea necesară, nu te duci în La Liga, entiendes (ai înțeles)?

Asta așa ca să o dau pe spaniolă. Tu rămîi, dar Gâlcă, care e tot unul de-al nostru, va trebui să plece. Atît! Respectă România dacă vrei să fii respectat pentru că încă ești la grupa mică printre fotbaliști" a scris Mutu pe Facebook

Problema e că, de fapt, Mutu nu era supărat pe Arlauskis, ci pe Cerniauskas :). Actualul portar al lui Dinamo, internațional lituanian ca și Arlauskis, este cel care îi criticase recent pe Mutu și pe Marica. 

 "Niciodată n-am jucat contra lor, dar nu îmi e frică. Dacă sînt nume foarte importante și jucători mari, nu se întorc în România niciodată, asta e părerea mea.

Eu cred că dacă ești mare jucător poți sa joci la un nivel mai înalt decît în România", spusese Cerniauskas pentru Dolce Sport. 

Se pare că în spatele mesajului stă un mai vechi conflict și cu Arlauskis, însă acesta n-a pomenit atunci nimic despre Marica. Citește aici detalii!

UPDATE: După ce și-a dat seama că i-a confundat pe cei 2 lituanieni, Mutu și-a editat postarea de pe Facebook și a scos referirea la Marica (Cerniauskas îi criticase pe amândoi), pentru a da impresia că de fapt replica lui a fost pentru un conflict mai vechi cu Arlauskis :)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (52)
1196702317027075
Drinc Viorel Si Mihaela  •  10 Februarie 2016, 17:31

mare caracter mutu asta.

pol1iasi
pol1iasi  •  10 Februarie 2016, 13:07

Bai vedeti ca nu e nicio confuzie...Arlauskis chiar a vorbit de rau despre Mutu...prin 2014...=> "Cu Zicu, Petrolul este mai puternică, da. Cu Mutu, mai puţin. În ultimii ani nu a fost serios. În fotbal nu contează unde joci, ci să fii serios, să fii concentrat la maximum. El îşi cam bate joc de fotbal", declara Arlauskis în 2014, pe când evolua la Rubin Kazan şi era întrebat despre o posibilă revenire în România, dar şi despre întoarcerea lui Adrian Mutu în Liga 1, la Petrolul.

sange_alb.rosu
sange_alb.rosu  •  10 Februarie 2016, 12:50

Cum s-ar zice... Mutu a dat cu mucii in fasole :)))))

Vezi toate comentariile (52)
Comentează