FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Probleme pentru Gică Hagi! Transferul lui Cristian Manea e în vizorul FIFA: "Ar putea fi o ilegalitate"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 februarie 2016 11:35

Cristian Manea a lăsat-o pe Viitorul pentru a pleca în vară în schimbul a 2,5 milioane de euro, însă nu la Chelsea, așa cum se credea, ci la Apollon Limassol, anunță ProSport.

Contractul a fost semnat de Hagi, dar și de părinții jucătorului, plus de reprezentanții companiei cipriote Apollon Football.

Pe site-ul celor de la Mouscron, acolo unde jucătorul a fost împrumutat, se anunța că fotbalistul a fost adus de la Chelsea. Fals! Actele spun altceva.

ProSport anunță că Apollon și Mouscron sînt controlate de agentul israelian Pinhas Zahivi, prin intermediul unor fonduri de investiții. Astfel, acesta păcălește regulamentul FIFA, prin care interzice jucătorilor să fie deținuți de o parte terță, în afara cluburilor implicate.

"Da, fotbalistul Manea este al nostru, dar în prezent este împrumutat la Mouscron. Nu știm cînd va reveni la noi, e prea devreme", a anunțat Nicos Kirzis, președintele celor de la Apollon conform sursei citate.

Agentul jucătorului, Pietro Chiodi, a declarat: "Nu știu al cui e Manea. La revedere!".

Agentul de jucători, Marcel Popescu, e convins că FIFA va lua măsuri în cazul acestui transfer: "O să intre FIFA pe fir. Sînt regulamente internaționale. Jucătorii nu mai au cum să fie ai unor companii. Era o parctică în trecut. E posibil să fie o infracțiune. Nu ai cum să nu știi cui ai dat jucătorul", a zis acesta pentru ProSport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
kilimanjaro
kilimanjaro  •  10 Februarie 2016, 17:07

Poate ca daca se sesizeaza Fifa referitor la gluma proasta numita in bataie de joc „viitorul„ se vor sesiza si cei din DNA si vor deschide o ancheta referitoare la blaturile acestei echipe penibile.

portardelegenda
portardelegenda  •  10 Februarie 2016, 16:49

incompetenta se poate acoperii doar prin ilegalitati Bravo Gica esti pe dumul ,,al bun''

1814817768742407
Tatar Alexandru Ioan  •  10 Februarie 2016, 16:05

Pai dacă a făcut,,școala,,la cursurile...escrocului și mafiotului de Becali,nu e normal?

Vezi toate comentariile (14)
Comentează