FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Schimbare de căpitani la Steaua » Reghe i-a luat banderola lui Varela și i-a dat-o lui Pintilii! Este o decizie bună?

Fernando Varela a fost căpitanul Stelei în prima parte a sezonului
Fernando Varela a fost căpitanul Stelei în prima parte a sezonului

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 februarie 2016 10:29

După cantonamentele din această iarnă, Laurențiu Reghecampf a decis cine va purta banderola de căpitan pentru restul sezonului.

Antrenorul Stelei a decis să îi ia banderola fundașului Fernando Varela și l-a numit căpitan pe mijlocașul Mihai Pintilii, jucător revenit la Steaua în această iarnă.

"O să vedeți ce atitudine va avea Pintilii pe teren. Trebuie să îl respectăm pentru ceea ce face pe teren. Restul contează mai puțin și se rezolvă de la sine", a spus Reghe la DigiSport.

Înainte de începerea cantonamentelor, Reghecampf anunța că preferă ca un mijlocaș să fie căpitanul echipei.

"În al doilea cantonament voi vorbi cu jucătorii despre asta. Mie îmi place ca liderul echipei să fie la mijlocul terenului. Varela este un căpitan bun la Steaua, să vedem ce decid jucătorii" Laurenţiu Reghecampf, 18 ianuarie

Pintilii, 31 de ani, a jucat la Steaua între 2012 și 2014, cîștigînd două titluri de campion. Acesta a purtat banderola în 14 meciuri a fost căpitan, în sezonul 2013-2014.

Varela, 28 de ani, este la Steaua din 2013 și a jucat 72 de meciuri pentru formația roș-albastră. Acesta purtat banderola de căpitan al Stelei de 20 de ori în Liga 1.

 

Cine trebuie să fie căpitanul Stelei?

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
ortega
ortega  •  13 Februarie 2016, 08:51

S-o pună pe *** nevastă-sa ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

valiro
valiro  •  12 Februarie 2016, 23:05

Ba, desteptule de regeblat, daca vroiai sa fie capitan Tamas, declarai " mie imi place capitanul sa aiba 185 cm si sau mai stiu eu ce prostii ridicole"... Ce conteaza unde joaca un capitan ? Asta e criteriu profesionist la o echipa care se vrea prima ?

811062562312962
Stelian Strambeanu  •  12 Februarie 2016, 20:32

DA, e bine tot ce hotaraste prodanca E FOARTE BINE !!!!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează
Close