SPORTURI  »  TENIS  »  AFACERI

Halep la anunţuri » Numărul 3 mondial WTA a decis să vîndă una dintre maşinile pe care le-a primit cadou, cerînd 89.000 de euro pe ea

Articol de - Publicat duminica, 14 februarie 2016 00:00

Cu aproape 10 milioane de euro cîştiguri doar din tenis, şi alte 3 milioane din contracte de publicitate, Simona Halep, a decis să vîndă una dintre maşinile pe care le deţine, pe un site destinat anunţurilor!

Şi nu orice maşină, ci una de lux, pe care a primit-o cadou în octombrie 2014, imediat după ce-a revenit în România după ce-a disputat finala de la Turneul Campioanelor din Singapore.

Modelul primit atunci şi scos la vînzare acum pe autovit.ro este un Porsche 911 Carrera 4 propulsat de motorul boxer cu şase cilindri de 3.4 litri ce dezvoltă 350 cai-putere. Viteza maximă ce poate fi atinsă de această maşină este de 285 km/oră! Produs în 2014, Porsche-ul Simonei are pe bord 8.600 de kilometri şi a fost înmatriculat în februarie 2015. Siteului care vinde maşina precizează clar: "primul proprietar – Simona Halep", iar numărul bolidului conţine iniţialele jucătoarei "CT 91 SMH".

Mai are trei modele de lux

Maşina scoasă la vînzare pe internet nu este singura pe care Halep a primit-o cadou! În decembrie 2015, jucătoarea de tenis, originară din Constanţa, a primit cadou un Porsche Panamera, în valoare de peste 60.000 de euro! Sub sloganul "campionii merită ce-i mai bun", producătorul auto care o care ca brand-ambasadoare mondială pe Maria Şarapova i-a pregătit Simonei Halep un bolid sport de lux, iar imaginile cu noua sa "cucerire" au ajuns imediat pe reţelele de socializare.

Ea mai deţine un Range Rover Evoque Sport, achiziționat în martie 2014 pe comandă cu preţ de pornire de 70.000 de euro, dar şi luxosul model Mercedes-Benz, S-Class, S 350 BlueTEC. Prețul de pornire al unei astfel de mașini pleacă de la 80.000 de euro.

Mai semnează un contract

Pe lîngă cîştigurile din tenis, Halep este una dintre sportivele din România care cîştigă şi din publicitate. Ea urmează să dea o adevărată lovitură pe plan financiar şi să semneze un parteneriat cu o celebră firmă de ceasuri de lux, Hublot! Singurul sportiv român care a mai fost imaginea celebrei firme a fost Ilie Năstase, căruia i s-a dedicat o ediție de ceasuri speciale în urmă cu 5 ani. Pe lîngă acest parteneriat, Halep mai are încă patru contracte de publicitate, din care cîştigă aproape 3 milioane de euro: Adidas (1 milion de euro pe an), Vodafone (700.000 €), Dedeman (500.000 €) şi Dorna (400.000 €).

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (18)
mutu57
mutu57  •  15 Februarie 2016, 00:13
Postat de stelistdemic01 pe 14 Februarie 2016, 13:42

esti absolut jenant... banuiesc ca esti vreun militian moldovean beat...

Eu sunt moldovean si tin cu Halep. Care e problema? Numai shmecherii de la Bucale au voie sa fie suporterii Simonei?

leonv
leonv  •  14 Februarie 2016, 15:58
Postat de catalynn pe 14 Februarie 2016, 14:55

Tinând cont cate blesteme si-a luat din cauza mașinii asteia (asa si-a facut obligatii la Porsche si nu a mai putut merge cu echipa FedCup in Canada) nu ma mira ca o vinde ... Ca de obicei insa ciudoșii forumului, cei care crapă cand alții reușesc in viata reamintindu-le astfel ca ei sunt doar niste bieți luzări, au ceva de obiectat :-) Bafta Simona, ia-le (din nou) banii arabilor!

Eu nu va inteleg pe astia de o pupati in dos pe asta neconditionat,nu va puneti intrebari ,nu ganditi,***voi aveti mereu dreptate ?Faptul ca refuzat lotul national pentru o masina spune totul despre caracterul acestei sportive ,puteti voi sa o aparati la nesfarsit nu este vorba de blesteme,in sport nu exista asa ceva ,pur si simplu adversarele i-au invatat stilul iar ea nu reuseste sa tina pasul .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

catalynn
catalynn  •  14 Februarie 2016, 14:55

Tinând cont cate blesteme si-a luat din cauza mașinii asteia (asa si-a facut obligatii la Porsche si nu a mai putut merge cu echipa FedCup in Canada) nu ma mira ca o vinde ... Ca de obicei insa ciudoșii forumului, cei care crapă cand alții reușesc in viata reamintindu-le astfel ca ei sunt doar niste bieți luzări, au ceva de obiectat :-) Bafta Simona, ia-le (din nou) banii arabilor!

Vezi toate comentariile (18)
Comentează
Close