INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Se caută un vîrf » Barcelona a stabilit bugetul de transferuri + 4 jucători care pot veni să joace alături de trioul MSN

FOTO: Guliver/GetyImages
FOTO: Guliver/GetyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 februarie 2016 10:14

Barcelona vrea ca la vară să facă transferuri importante, iar principalul obiectiv este întărirea ofensivei.

Presa din Spania scrie că șefii formației catalane au stabilit un buget de 60 de milioane, la care se vor adăuga banii din vînzarea altor jucători. 

Barcelona a făcut deja lista cu jucătorii dintre care se va alege următorul transfer: Dybala, Reus, Vietto și Nolito.

DYBALA, 22 DE ANI

Atacantul de la Juventus ar vrea să vină la Barcelona, iar Leo Messi îl consideră perfect pentru a juca la catalani. Singura problemă este suma de transfer, care ar depăși 60 de milioane

36.000.000 €este cota lui Dybala, potrivit transfermarkt.de

REUS, 27 DE ANI

Jucătorul Borussiei este o țintă mai veche a catalanilor, iar aceștia au încercat de două ori să îl transfere, dar jucătorul a refuzat pentru că nu era sigur că va juca. Catalanii îl plac pe Reus pentru faptul că poate juca pe mai multe poziții și că are viteză.

Acum, Barcelona ar putea să încerce din nou să îl transfere, profitînd de scăderea cotei de transfer, din cauză că Borussia nu joacă în Champions League.

45.000.000 €este cota lui Reus, potrivit transfermarkt.de

lUCIANO VIETTO, 22 DE ANI

Barcelona este interesată de atancatul celor de la Atletico Madrid. Golgheterul madrilenilor este rapid și marchează mult, ceea ce îl face interesant pentru Barcelona. Problema lui lui Vietto este că nu joacă foarte des la formația sa, fiind ținut pe bancă de Diego Simeone.

20.000.000 €este cota lui Vietto, potrivit transfermarkt.de

Nolito, 30 de ani

Jucătorul celor de la Celta Vigo este unul dintre preferații lui Luis Enrique, iar Barcelona l-a dorit și în iarnă. Singura problemă în transferul lui Nolito este vîrsta atacantului, șefii echipei nedorind să dea 18 milioane de euro pentru el.

15.000.000 €este cota lui Nolito, potrivit transfermarkt.de

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
aleu
aleu  •  15 Februarie 2016, 14:33
Postat de Iankoviki Iancu pe 14 Februarie 2016, 12:52

Ivan și budescu de ce?nu e pe listă!nu corect! Rușine Barcelona

In afara de Capatos, Maruta sau Madalin mai privesti altceva? C a la cat de *** esti, nici cu cititul nu stai prea bine.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

963242023697129
Eugen Eugenescu  •  15 Februarie 2016, 10:54

Ivan si Budescu nu sunt pe lista ? Ce greseala impardonabila...

alexandru_p
alexandru_p  •  14 Februarie 2016, 17:56
Postat de de_pe_tarnave pe 14 Februarie 2016, 13:22

Ieri era vorba de Ozil!?

pai cica ozil la centrul terenului. acum vor o rezerva care sa poata sa intre in locul celor 3 din fata. problema e ca nici dybala si nici reus nu s'ar multumi cu postura de rezerva ..

Vezi toate comentariile (8)
Comentează