FOTBAL  »  Superliga  »  SCANDALUL PARIURILOR

EXCLUSIV Adrian Porumboiu aruncă bomba: "Aveam un jucător care stătea numai la pariuri, abia îl puteam scoate din agenţii! Pe Şumudică nu l-am văzut niciodată acolo"

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 februarie 2016 10:41

Fostul finanaţator al celor de la  FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a vorbit în exclusivitate pentru GSP.RO  despre scandalul pariurilor în care este implicat Marius Şumudică.

Omul de afaceri a precizat că, pe vremea cînd  Şumudică era antrenorul moldovenilor, cei doi au avut o discuţie amplă  despre pariurile sportive şi jocurile de noroc.

Porumboiu îl apără pe  Şumudică, dar face o dezvăluire care-l vizează pe unul dintre foştii săi  jucători de la FC Vaslui.

"Chiar în ziua în care a semnat contractul cu Vaslui am stat la o discuţie lungă cu Şumudică, de 4-5  ore. Mi-a mărturisit că s-a lepădat de patima asta a jocurilor de noroc  şi de pariuri. Mi a zis «pariurile sînt jocuri de copii pe lîngă  viciul jocurilor de noroc, dar gata, am scăpat de ele». Îl cred pe el, nu pe  Zotta, fiindcă Şumudică de orice poate fi acuzat, că e nebun, că are gura  mare, dar cea mai mare calitate a lui e că e un caracter onest,  niciodată nu te vorbeşte pe la spate, e un tip corect!

Eu,  Porumboiu, am lucrat cu el şi dacă Şumudică spune că acum e vinovat îl  cred, dacă zice că e nevinovat, la fel, îl cred sută la sută. Îl susţin  şi mi se pare incorect ce se petrece acum cu Astra, echipa care are patronul în închisoare, acum a mai apărut şi problema asta cu  antrenorul ei...

Cît timp a fost la Vaslui, nu l-am văzut niciodată pe  Şumudică jucînd la pariuri sau cu bilete, în schimb, un jucător de la  acea vreme aproape că stătea numai într-o casă de pariuri, abia îl  puteam scoate de acolo!", a declarat Porumboiu pentru GSP.RO

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (24)
bumix
bumix  •  14 Februarie 2016, 16:21

da porumboiu ce cauta in agentiile de pariuri?????

geogeo
geogeo  •  14 Februarie 2016, 14:58

Sumudica, cati dintre antrenorii si jucatorii din Liga 1 pariaza, 120% ? Ar trebui sa-ti fie jena, desi nu cred ca ai cunostinta de notiunea asta. Du-te taica si joaca la pariuri...lasa-i pe altii la fotbal. Tu arunci cu mizerie in toti ca sa te scoti pe tine, asta inseamna lasitate si lipsa de caracter. Oricum nu te suspectam ca ai avea caracter asa ca ... plimba ursu'...

855172754605562
Ioan Hanga  •  14 Februarie 2016, 14:28

Foarte clar sa fie ! Nimeni nu contesta ce spui ! Dar noi vorbim aici doar de cei asupra carora sunt dovezi. Si nu orice fel de dovezi ci dovezi furnizate de UEFA. Hot nu-i cel ce fura , ci cel prins(cel dovedit)! Ceilalti pana la proba contrarie sunt cinstiti (prezumtia de nevinovatie)!

Vezi toate comentariile (24)
Comentează