FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - PETROLUL 2-0

VIDEO CSU Craiova - Petrolul 2-0 » Oltenii se impun categoric și mai speră la play-off

Foto: Bogdan Dănescu +9   FOTO
Foto: Bogdan Dănescu

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 februarie 2016 15:52

CSU Craiova a cîștigat categoric meciul cu Petrolul, 2-0, și păstrează șanse de a mai evolua în play-off.

Vezi aici desfășurarea meciului

CSU Craiova - Petrolul 2-0 ( Vătăjelu 18', Nuno Rocha 62') - VIDEO
Eliminare: Madson 58'

Disputat pe stadionul Extensiv, pe un gazon impracticabil, CSU Craiova a controlat meciul cu Petrolul și a obținut cele trei puncte.

Oltenii au început bine meciul și în minutul 18 au deschis scorul prin Vătăjelu. Acesta a executat un penalty, dictat după un henț, dar portarul Cobrea a apărat. Mingea a revenit la fundașul craiovenilor, care a marcat în poarta goală și a stabilit scorul pauzei.

A doua repriză a început prost pentru CSU, care a rămas în 10, după eliminarea lui Madson. Chiar dacă erau în inferioritate numerică, tot oltenii au jucat mai bine și au dominat.

Andrei Ivan a scăpat pe contraatact, dar șutul său a fost blocat de Cobrea, iar mingea a sărit la Nuno Rocha, care a marcat din foarfecă.

Pînă la final, Craiova a avut ocazii mari, dar nu a mai putut marca, iar Petrolul nu a avut forța de a marca. 

După acest meci, Craiova acumulează 30 de puncte, fiind la cinci puncte de locul 6, ocupat de ASA. Ploieștenii au opt doar puncte, sînt pe ultimul loc în Liga 1 și cu siguranță vor juca în play-out, acolo unde se vor lupta pentru salvarea de la retrogradare.

Echipe de Start:

CSU Craiova: Straton - Dumitraș, Iliev, Ackpa, Vătăjelu - Zlatinski, Madson - A. Ivan, Rocha, Bancu - Mazareche (Mateiu 60')
Rezerve: Popescu, Achim, Da Graca, Herghelegiu, Băluță, Izvoranu

Petrolul: Cobrea - David, Prestia, Inez, Begeorgi - Zoubir (Ziani 66'), Marinescu (Markos 66'), Varga (Gavrilă 46')- Pacar, Paolucci, Guerriero
Rezerve: Popescu, Mișelăricu, Bucșa, Pulhac

 

 

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (14)
gica_oboreanu
gica_oboreanu  •  14 Februarie 2016, 21:29
Postat de dinamo_fan pe 14 Februarie 2016, 15:50

ce hentz acolo in careul craiovei..cred ca se vedea si din cealalta parte a universului :)))

avram jr. loveste din nou.

gica_oboreanu
gica_oboreanu  •  14 Februarie 2016, 21:27

se pare shujmeker asta si'a ales ..bine oamenii. oamenii lui. parca asa a zis, oamenii lui...benga pe tusa, marinescu si zoubir non grata..numai cobrea i'a mai ramas in gratii, din cei de an trecut. apararea a fost vax, lenta, depasita de viteza atacantilor tineri. toata echipa a fost lenta, iar in atac, confuza, fara nicio schema de joc, fara nicio tactica. echipa capreasca, antrenor de liga a treia.

mplttev
mplttev  •  14 Februarie 2016, 18:32

Shumi, nu i-ai învățat că nu e bine să pună mâna pe minge în careu?

Vezi toate comentariile (14)
Comentează