INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Zenga ar putea reveni în Serie A + Antrenorul dezvăluie cine va prelua naționala Italiei

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 28 aprilie 2016 21:10

Walter Zenga a vorbit în presa din Italia despre viitorul său și a anunțat cine va fi noul antrenor al Italiei, după ce Antonio Conte va pleca la Chelsea.

"Acum sunt liber de contract. Am fost prin Turcia și prin Italia, dar nu am avut nicio ofertă concretă. Despre posibilitatea de o antrena pe Torino? Acolo este deja un antrenor, Ventura, care este un maestru. Și au și un proiect. Totuși, cine nu ar vrea să antreneze acolo?

Încă nu am suficiente realizări pentru antrena naționala Italiei. Trebuie să ai un CV mai interesant. Ieri, Mancini a spus că naționala nu se refuză. Să vă spun cine va fi noul antrenor al Italiei? Gianni De Biasi", a spus Zenga, potrivit Gazzetta dello Sport.

Gianni De Biasi, 59 de ani, este actualul selecționer al Albaniei, pe care a calificat-o la EURO 2016, unde va fi în grupa A, cu Franța, România și Elveția. De-a lungul carierei, De Biasi a mai antrenat la echipe precum Brescia, Torino, Levante și Udinese.

Zenga, 56 de ani, a antrenat de-a lungul carierei lui echipe precum 
FC Național, Steaua București, Steaua Roșie Belgrad, Dinamo, Catania, Palermo, Al Nasr, Sampdoria, Al Shaab.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  28 Aprilie 2016, 22:24

ha ha ...nu intereseaza pe nimeni ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează