FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - FC VOLUNTARI 4-2

FOTO + VIDEO » FC Botoșani - FC Voluntari 4-2 » Moldovenii sunt aproape de salvarea de la retrogradare după un meci spectaculos

FOTO: Ionut Tabultoc +19   FOTO
FOTO: Ionut Tabultoc

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 aprilie 2016 21:50

FC Botoșani s-a impus categoric în fața celor de la FC Voluntari, scor 4-2, într-un meci important pentru salvarea de la retrogradare.

FC Botoșani - FC Voluntari 4-2 
Au marcat: Vașvari 13'-pen., Cabrera 31', 74', Matulevicius 59'/ Ștefănescu 43', Pancu 77'- pen.
VIDEO / liveTEXT

Moldovenii au început foarte bine și după 31 de minute conduceau cu 2-0, dar până la pauză ilfovenii au redus din diferență.

Repriza a doua a fost la fel de spectaculoasă și s-a desfășurat după același scenariu. FC Botoșani a marcat rapid două goluri, conducând cu 4-1, iar scorul final a fost stabilit de Pancu, în minutul 77, din penalty.

După această victorie, FC Botoșani urcă pe locul 4 în play-out, cu 27 de puncte acumulate. FC Voluntari rămâne pe locul 6, loc care duce la baraj, având 22 de puncte.

Echipe de start:

FC Botoșani: Pleșca - Dimitrov, Ngadeu, Miron, Mușat - Vașvari, Cabrera, Cucu - Ivanovici, Matulevicius, Fulop
Rezerve: Iliev, Plămadă, Casado, Patache, Bordeianu, Carralero, Hadnagy
Antrenor: Leo Grozavu

FC Voluntari: Calancea - Alcenat, Spahija, Țîru, Filipov - Maftei, Novac - Rus, Ștefănescu, Voduț - Ad. Bălan
Rezerve: Bornescu, Achim, Pancu, Novakovici, Căpățână, Mitache, Tudorie
Antrenor: Sorin Popescu

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
749913671784643
Razvan Marcel  •  30 Aprilie 2016, 01:40

Ce arbitri avem,iar avut 2 lovituri de la 11 m,Botosani,nu prea se da asa ceva pt ei.Nu ai cum sa muti un fault in careu,cu un metru afara.Si la Taru lovitura cu pumnu'in careu.In doua meciuri cu Iasiu'si acum cu Voluntari,trebuia 4 lovituri de pedeapsa.

198939213804366
Adrian Addryano  •  30 Aprilie 2016, 01:40

Nu ştiu de ce nu a strîns mai multe puncte botoşănenii pînă acum că au echipă bună care joacă ofensiv!!!Sper să menţină acelaşi ritm pînă la finalalul campionatului,că au cîţiva jucători foarte interesanţi!!!

ingineru07
ingineru07  •  30 Aprilie 2016, 00:32

Iar despre botosani eu unul am o parere buna sunt seriosi orasul l am vizitat e super ok nu e chiar cum se crede un oras sarac ca si populatie din ce stiu este mai mare ca tg jiu sau piatra neamt sunt la intrataierea bucovinei cu ucraina si moldova (tara si nu regiunea)deci au potential au investitori simpatici si cu ochi la jucatori

Vezi toate comentariile (9)
Comentează