FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Becali s-a enervat și își recunoaște greșeala: "M-am păcălit când l-am adus! Toți spuneau că e cel mai bun"

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 aprilie 2016 18:00

Gigi Becali este în continuare dezamăgit de evoluțiile lui Gregory Tade, jucător adus în vară, și îl critică dur pe atacant.

"Eu am văzut că a dat 10 goluri, m-am uitat la meci și l-am transferat. Specialiștii trebuiau să îmi spună că nu e nici de Liga a 2-a. Nu mă mai păcăleam!

După primul meci la Steaua, toți spuneau că este cel mai mare atacant și că am rezolvat problema. După aceea, gata, nu a mai fost bun. M-a criticat lumea că l-am cumpărat", a spus Becali la televiziunea sportro.

500.000 €a plătit Steaua pentru transferul lui Tade de la CFR

Tade, 29 de ani, a jucat 36 de meciuri pentru Steaua și a marcat de 7 ori, oferind și 5 pase de gol.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (24)
haideusicfr
haideusicfr  •  29 Aprilie 2016, 23:11

Haide ma *** ,Tade a fost golgeterul Ligii1.Cu vreo 17 goluri marcate (nu mai tin bine minte).Numai ca Tade e varf de atac.Ii trebuiesc mingi ,centrari ,cine sa i le puna ? Adi Popa si Chipciu niste individualisti de zile mari? *Gasca * Stelei nu se lasa ....si de aceea a ajuns unde a ajuns.Cu tot ajutorul arbitrilor si *faultarea* echipelor concurente( vezi cazurile CFR,ASA ,Dinamo,etc) Steaua anu are sa ia nimic.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

faxx
faxx  •  29 Aprilie 2016, 21:35

semedo cum juca la urziceni si bilashco sau brandan? janos szekely la galatzi? tade la cfr? sony alcenat si guilherme la petrolu? sunt peste 20 de exemple dar nu am chef sa le inshir ... pai uitati-va acum la enache .. zici ca joaca 'moashta pe gheatza' sau 'lacul lebedelor' de ceaicovschi dar fotbal never .. cum de jucatorii astia straluceau la echipele lor si odata ajunsi sub bagheta magicianului gigi becali ... care face schimbare prin telefon in minutu 19 de la poarta alba .. nu mai joaca nimic ... pai fcsb 2003 s.a. nu a avut niciodata antrenor .. in afara de agigilex febecarguson cel mai longeviv antrenor din istorie

ando89
ando89  •  29 Aprilie 2016, 21:16

Ca și când cumperi din târg o mașină sh. Specialistul meme zice că-i place culoarea și pare întreținută, nea vali că-i ieftina și are kilometri putini, a fost a unui moș arpi ce-a ținut-o în garaj, meister reghe s-o cumperi ca vine el si-i pune cip, o tuneaza la maxim.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează