FOTBAL  »  Superliga  »  CRITICĂ

Rotariu, criticat de un fost atacant dinamovist: "Pe mine nu m-a convins! El e tot la stadiul de promisiune"

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 aprilie 2016 19:53

Florin Bratu este de părere că Dorin Rotariu nu a arătat un mare progres de când a fost promovat la prima echipă a lui Dinamo și nu-l consideră pe mijlocașul de 20 de ani un jucător capabil să facă diferența în meciurile importante.

"Pe mine nu m-a convins, sincer! Joacă de trei ani constant la Dinamo și ne uităm pe cifrele lui, destul de slăbuțe. Este un jucător cu talent, un jucător cu calitate, execuții bune, dar din păcate își pune amprenta foarte foarte puțin și foarte rar pe jocul lui Dinamo. 

Joacă de trei ani constant la Dinamo, este cel mai experimentat și n-a arătat o creștere substanțială de la an la an, încât să ajungem să spunem că a crescut și că acum valorează două milioane. El este tot la stadiul de promisiune", a declarat Florin Bratu la Digi Sport, într-un dialog cu Ionel Dănciulescu.

7 goluri
și patru pase decisive are Rotariu în această ediție de Liga 1

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
1745flo
1745flo  •  01 Mai 2016, 12:40
Postat de caminero pe 01 Mai 2016, 00:14

Mai degrabă arunci peste el un lighean cu apă sfințită ... ***, dar măcar dă jos primul strat de ***. Pînă la șoriciul lui gros, însă, mai este ... așa, preț cam de vreo cinșpe ligheane. Hmmm ... Cred că o să lansez programul "Ligheanul vs. Lighioana"

:))))))))

caminero
caminero  •  01 Mai 2016, 00:14
Postat de jim_raynor pe 30 Aprilie 2016, 22:04

strici anticarcelul pe prostovan...ala merita o portie de acid sulfuric concentrat!

Mai degrabă arunci peste el un lighean cu apă sfințită ... ***, dar măcar dă jos primul strat de ***. Pînă la șoriciul lui gros, însă, mai este ... așa, preț cam de vreo cinșpe ligheane. Hmmm ... Cred că o să lansez programul "Ligheanul vs. Lighioana"

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ortega
ortega  •  30 Aprilie 2016, 23:15
Postat de bvd_magheru pe 30 Aprilie 2016, 22:31

Te laudai ca ai studii superioare !! Chiar nu poti fi civilizat ? 90 % din comentariile tale sunt moderate !

Are studii superioare ... la Jilava ...ca mentorul lui ...

Vezi toate comentariile (14)
Comentează