FOTBAL  »  Superliga  »  CSMS IAȘI - PETROLUL 1-0

Un nou caz Tudor! Acuzații lansate de un jucător al Petrolului: "M-a întrebat dacă sunt blat"

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 aprilie 2016 21:35

Victoraș Astafei, atacantul Petrolului, a declarat la finalul meciului pierdut de echipa sa în fața celor de la CSMS Iași (0-1) că centralul Dragoș Istrate l-a întrebat dacă își apără corect șansele.

"Pentru prima dată de când sunt eu fotbalist, un arbitru m-a întrebat dacă sunt blat, la acea ieşire nervoasă a mea, considerând că vreau să fiu dat afară. Nici nu am ştiut ce să-i răspund, n-am auzit aşa ceva de la niciun arbitru până acum", a spus Astafei la Dolce Sport.

La meciul dintre Dinamo și Concordia Chiajna (4-0), din luna februarie, Alexandru Tudor a fost acuzat că s-a apropiat de banca ilfovenilor și i-a zis antrenorului  Adrian Falub: "Vezi că fundașii tăi sunt blat, cer roșu la fiecare fază!". Tudor a negat însă că ar fi folosit cuvântul "blat".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (13)
geogeo
geogeo  •  01 Mai 2016, 14:09

"Arbitrul" Istrate face parte din categoria "inteleptilor" care dau 11m numai celor care trebuie, gen Tudor, Balaj, Kovacs, Hategan, Coltescu. Astafei a fost faultat clar in careu, trebuia sa primeasca penalty, dar arbitrii sunt cei care stabilesc ierarhia, nu valoarea fotbalistica. Nu esti pe lista lor, pot sa-ti rupa picioarele fundasii si nu primesti penalty. Iar daca esti pe lista lor se sanctioneaza si intentia nu numai faultul propriu-zis. Liga arbitrilor slabi sau corupti? Ramane de vazut!

alfabetta
alfabetta  •  01 Mai 2016, 08:13

Sfintele Paște și băiatu, care zice că " de când sânt eu (cică) fotbalist.... " Ce mai, așa articol ... , așa fotbalișt (hic) ... , așa fotbal ... , așa țară... HRISTOS A ÎNVIAT !

997478490330132
Florin Marianici  •  01 Mai 2016, 03:00

Stie el Chirica mai bine cum e cu presiunea

Vezi toate comentariile (13)
Comentează