FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Becali schimbă antrenorul din cu totul alte motive decât parcursul mult sub așteptări! Cine e alesul

Articol de GSP - Publicat marti, 03 mai 2016 01:00

Becali pregătește schimbarea pe banca Stelei. Edward Iordănescu este dorit de patronul echipei pentru a-i lua locul lui Laurențiu Reghecampf.

Schimbarea lui Reghecampf cu Iordănescu junior nu a fost doar o tactică folosită de Becali în preajma partidei cu Pandurii. Gigi nu a urmărit să-l câștige pe Edward de partea Stelei în duelul ei cu Astra, chiar ia în calcul numirea tehnicianului în vârstă de 37 de ani.

Ratarea titlului e un pretext la îndemână. Becali nu se gândește
să-l înlocuiască pe Reghe doar din cauza parcursului sub așteptări
din play-off, ci are cu totul alte motive, pe care le consideră mult mai importante. Unul dintre ele este încercarea de a-i recâștiga pe fani.

În ediția tipărită a Gazetei afli celelalte motive pentru care insistă Becali să-l aducă pe Iordănescu jr. la echipă! Poți răsfoi ziarul și în varianta digitală, aici!

ALTE ARTICOLE EXCLUSIV PRINT

Trofeele lui Gâlcă vs. "trofeul" lui Reghecampf. Cum se consolează antrenorul Stelei după un sezon ratat

Nu ratați ponturile din pagina dedicată pariorilor!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (42)
1745flo
1745flo  •  03 Mai 2016, 23:32

manelistul e pe faras!

1019483744751879
Fota Eugen  •  03 Mai 2016, 14:47

Nimeni nu spune despre faptul ca fcsb-ul a fost echipa care nu a trimis in iarna, jucatorii la nationala si a facut pregatirea cu tot lotul.Daca si in aceste conditii tu vrei 11 m , eliminari de jucatori din echipele adverse ca sa castigi 3 puncte, atunci....sunt probleme mari de tot acolo, in conditiile in care ai fost singura echipa care a investit in jucatori si aproape singura cu salariile platite la zi.Cand am auzit declaratia lui Pintilii de dupa jocul cu Pandurii mi-am dat seama ca ei aranjeasara deja cu aditionalii sa le dea 11 m( ca si in meciul de la Severin), dar Petrescu n-a bagat botul.Referitor la Iordanescu jr., acesta nu pleaca de la Tg-jiu decat in momentul cand nu mai are nicio solutie de finantare.Este cu mult, ca antrnor si ca om, peste ''soareli meu'' Reghe.Daca la Pandurii n-ar fi fost probleme cu banii, acestia cu siguranta ar fi castigat campionatul la pas. Nici Astra si nici Steaua nu i-a surprins cu nimic in acest campionat, desi Pandurii a jucat toate meciurile in deplasare(cei de la Severin vin la meciuri doar ca sa sustina adversarii Pandurilor).

hot.fifa
hot.fifa  •  03 Mai 2016, 14:17

Edy are calitati de antrenor, a demonstrat. Ceea ce nu se poate spune despre Reghe... Un om plin de el, cu un aer de superioritate in toate interviurile pe care le da. Dar cam atat... Pe teren nu se vad prea multe, tactica zero, doar o pregatire fizica ok, care e facuta de altii, nu de principal. Iar de patron ce sa mai spunem? Ce poti sa-i ceri unui cioban narcisist??? Oricine poate vedea ca are un IQ cu minus in fata. Asta e situatia Stelei. E jucaria unora, nu mai conteaza milioanele de suporteri...

Vezi toate comentariile (42)
Comentează