INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  STUTTGART

VIDEO Trage tare pentru Euro! Maxim, două pase decisive în umilința lui Stuttgart de la Bremen, scor 2-6! Echipa românului la un pas de retrogradare

Articol de GSP - Publicat luni, 02 mai 2016 23:35

Alexandru Maxim a fost titular la Stuttgart pentru prima dată în ultimele două luni în partida cu Werder Bremen. Din păcate pentru Stuttgart s-a terminat foarte prost.

VEZI VIDEO

Echipa românului a pierdut cu 2-6. Maxim a oferit o pasă decisivă în minutul 26 pentru Didavi, care a înscris de la 16 metri.

Și la golul 2 al lui Stuttgart românul a fost decisiv. Maxim a centrat excelent, iar Barba a înscris cu călcâiul.

Cu doar două etape înainte de final Stuttgart este abia pe locul 17, cu 33 de puncte, la egalitate cu Frankfurt (locul 16) și cu un punct în spatele adversarei de azi, care e pe 15.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
kilimanjaro
kilimanjaro  •  03 Mai 2016, 07:00

Doua pase decisive intr-un meci ce pe care l-au pierdut la scor...da asta e intradevar o reusita de geniu. Numai bun pentru nationala Romaniei :)))))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează