FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Șumudică a povestit 3 năzbâtii făcute de jucătorii Astrei în acest sezon: "M-am trezit cu porcul la antrenament"

Articol de GSP - Publicat marti, 03 mai 2016 20:51

Astra a ieșit campioană în premieră și Marius Șumudică a vorbit despre nebuniile făcute de propriii jucători în acest sezon.

"Jucătorii și-au creat un grup pe WhatsApp. Primul telefon pe care l-au dat după terminarea meciului Steaua - Pandurii a fost către Budescu. E o adevărată familie la Astra.

Odată, și-au făcut teren de tenis în vestiar, mi-au devastat cabina. Ieșeau de acolo obosiți, dar i-am lăsat să se distreze.

O altă întâmplare e că la finalul unui meci se jucau cu banane. Oameni de 30 de ani, vă dați seama! Erau fericiți!

Pe vremea când era Budescu la echipă, au cumpărat un porc și au făcut un grătar. M-am trezit cu el la antrenament. Toate aceste lucruri ne-au unit", a povestit Șumudică la Digisport.

"Găman e singurul jucător care acum e liber, dar am vorbit aseară cu el și mi-a spus că prima variantă rămâne Astra. El vrea să fie lăsat să plece atunci când va veni o ofertă concretă din străinătate" Marius Șumudică

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (11)
portardelegenda
portardelegenda  •  04 Mai 2016, 09:08

Sumudica a demonstrat ca nu trebuie sa fi Hagi ca sa intelegi ceva din fotbalul pe care l-ai jucat si din viata pe care ai trait-o ci trebuie doar sa ai prieteni pe langa tine care nu se feresc sa-ti spuna atunci cand bati campii si fai gafe( cazul lui Hagi) . Staful sau probabil ,are un merit deosebit ,pentru ca o astfel de munca se face in echipa caci singur nu ai nici o sansa

1019483744751879
Fota Eugen  •  04 Mai 2016, 08:00

Lasa astea Sumi, vreau sa ne spui cum ai reusit sa faci tu *** de la distanta pe ***.... Si Pandurii a facut, dar mai putin.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dinarad
dinarad  •  04 Mai 2016, 07:18
Postat de vintonic pe 03 Mai 2016, 23:54

Fotbalul românesc s-a transformat într-un circ între Șumudică și Becalică Asta-i fața lui atâta timp cât circul contimuă !!!

Vezi-ți de trabă meștere , ceea ce spune Șumudică chiar unește echipa , o face să fie ca o familie , fotbaliștii sunt PRIETENI înainte de toate și Șumi SIMTE și ȘTIE lucrul ăsta , și asta este mare lucru în zilele noastre în care jucătorii echipelor sunt foarte divizați și joacă pentru EI nu pentru echipă , și ĂSTA este unul din mitivele pentru care Astra a luat campionatul . Șumi nu numai că este un antrenor și STRATEG foarte bun , dar a luat de la Lucescu cu care a lucrat mult timp poate cel mai important lucru: este ca un părinte pentru jucători , ca un frate mai mare , ca un TOVARĂȘ de joacă și suferință. MAAAARE lucru meștere... MAAAARE lucru!!! Respect Șumi. Respect Astra. BRAVO BĂIEȚI.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează