INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  REAL MADRID - MANCHESTER CITY 1-0 (0-0 ÎN TUR)

Zidane e în extaz după calificarea în finală: "E o zi importantă! Am suferit, dar știam că așa va fi"

Articol de GSP - Publicat joi, 05 mai 2016 01:45

Zinedine Zidane a ajuns în finala UEFA Champions League la chiar primul său sezon ca antrenor principal la Real Madrid. Tehnicianul galacticilor își felicită jucătorii pentru meciul pe care l-au făcut împotriva lui Manchester City, scor 1-0. 

"Am suferit și ne așteptam la asta. În cele din urmă ne-am calificat și suntem foarte fericiți. Jucătorii mei merită asta. Fanii au fost alături de noi tot jocul și asta ne-a ajutat.

Cristiano a jucat așa cum o face mereu, foarte bine, dar toată echipa a muncit din greu și de aceea suntem în finală. E o zi importantă.

Sunt foarte fericit, dar nu doar pentru mine. Sunt fericit pentru jucători deoarece au făcut o treabă minunată. Într-o semifinală e mereu greu, dar dacă ajungi în finală uiți și ajungi doar să te bucuri.

Încă nu am realizat nimic, trebuie să câștigăm finala. Știm că vom avea parte de o finală complicată, jucătorii trebuie să se odihnească și să se gândească la meciul de duminică", a zis Zidane la finalul meciului.

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează