FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Prima reacție a lui Negoiță după ce Rednic a anunțat că pleacă de la Dinamo

Articol de - Publicat joi, 05 mai 2016 16:44

Acționarul lui Dinamo, Ionuț Negoiță, a reacționat după reacția lui Mircea Rednic care a anunțat că nu va mai continua la Dinamo din sezonul următor. 

"Antrenorul Mircea Rednic are contract cu Dinamo până la finalul acestui sezon.

Mai sunt două meciuri importante de jucat, pe care sunt convins că stafful tehnic le va aborda cu profesionalism. 

Restul discuțiilor le vom avea după aceste partide", a declarat acționarul majoritar al lui Dinamo, Ionuț Negoiță pentru GSP.RO. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
592875054222239
Bebe N-ion  •  06 Mai 2016, 10:57

VOR MAI TRECE ANI PINA DINAMO VA MAI REALIZA CE A REALIZAT ANUL ACESTA . ULTIMUL CAMPIONAT LUAT DE DINAMO E LUAT CU REDNIC ANTRENOR ,IAR VIITORUL TITLU VA MAI TRECE ANI PINA VA MAI FI LUAT DE DINAMO

cainelup
cainelup  •  06 Mai 2016, 10:37

Asta cu sustinerea lui Rednic cu orice pret e o prostie ! Inca din iarna a inceput cu strambele caracteristice, ca ia in calcul plecarea de la Dinamo. Ca nu bate pe nimeni in play-out, ca ne-au dat Astra 4, desi inca mai erau beti, ca fiica-sa e o Prodanca in devenire, ca incearca sa ne abureasca cu paparudele pe care le-a adus si care nu-s buni de nimic, astea nu conteaza ?! Pana la urma, e un antrenor bunicel (pentru campionatul romanesc) si atat.

592875054222239
Bebe N-ion  •  06 Mai 2016, 10:27

TIPIC ROMANESC ,CIND CEVA MERGE BINE FACEM NOI CEVA SA - L STRICAM . CU REDNIC ANTRENOR AM FI PUTUT AVEA O SANSA LA TITLU ANU VIITOR .TOT RESPECTU PENTRU NEGOITA CA A SCOS DINAMO DIN INSOLVENTA DAR NEPASTRINDUL PE REDNIC LA ECHIPA FACE CEA MAI MARE GRESALA , SI VA SPUNE ASTA UN DINAMOVIST DE PRIN ANI '70 DECI CARE CHIAR SE POATE NUMI CIINE , UN DINAMOVIST CARE A CUNOSCUT SI BUCURII SI UMILINTE ALATURI DE DINAMO . DECI DL . NEGOITA DACA INTRADEVAR DORITI BINELE ACESTUI BREND FACETI TOT CE PUTETI SI PASTRATI ACEST ANTRENOR .

Vezi toate comentariile (11)
Comentează