FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - VIITORUL 3-3

Prima reacție din tabăra dinamovistă despre situația lui Ekeng: "Salvarea a venit după 3 minute și n-am văzut nicio mască de oxigen"

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 mai 2016 23:15

Patrick Ekeng a leșinat în minutul 71 al partidei dintre Dinamo și Viitorul, scor 3-3, și a fost dus de urgență la Spitalul Floreasca.

Cornel Dinu a oferit prima reacție din tabăra dinamovistă și spune că nu mai puțin de 10 medici încearcă să-l resusciteze pe fotbalist.

"În primele minute nu i s-au dat intervențiile necesare în astfel de cazuri. Salvarea a venit după 3 minute, s-a scos o targă din mașină, dar n-am văzut nicio mască pentru a i se pune pe față lui Ekeng! Timpul a fost foarte lung și poate fi o tragedie imensă.

La Cătălin Hîldan a fost cu totul altceva, aparține istoriei. Dacă atunci medicii de la salvare interveneau direct probabil nu se mai întâmpla acea tragedie. În Anglia se vine imediat și-ți pune masca de oxigen pe față", a declarat Cornel Dinu la Dolcesport.

"Colegii încearcă resuscitarea jucătorului. Situația este dificilă. Rezultatul e o necunoscută. Dacă nu s-a făcut nicio manevră de resuscitare pe teren e foarte grav. Poate trebuia intubat, eu n-am văzut faza"
Șerban Brădișteanu, medic

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează