SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL DE LA MADRID

CORESPONDENȚĂ DIN MADRID » Simona Halep a vorbit despre adversara sa din finală și a făcut un pariu cu Darren Cahill

Articol de , - Publicat vineri, 06 mai 2016 23:22

Simona Halep, locul 7 WTA, s-a calificat în finala turneului de la Madrid, după ce a învins-o în penultimul act pe australianca Samantha Stosur, scor 6-2, 6-0. Pentru trofeu, românca va evolua împotriva jucătoarei din Slovacia, Dominika Cibulkova.

"Am jucat un tenis bun, m-am simțit foarte bine, știam cum joacă Sam și ce trebuie să fac pe teren. Mi-a mers totul bine și sunt foarte bucuroasă că a fost un meci atât de scurt. Acum am mai multă încredere pentru finală. Am avut nevoie de câteva game-uri ca să prind ritmul jocului ei pentru că nu este ușor, folosește mult topspin și e greu de răspuns când mingea trebuie lovită de deasupra umărului.

Am vorbit cu Darren înainte de meci și am îndeplinit tot ce stabiliserăm. Știam ce să joc contra ei. Probabil că am intrat în mintea ei după ultimele trei victorii pe care le-am avut pentru că mie îmi place mingea mai înaltă. S-a potrivit totul, cred că și ea a fost un pic emoționată, era o semifinală la un turneu foarte bun. Am fost liniștită, relaxată și foarte concentrată", a declarat Halep.

În finală va fi un meci greu, e o jucătoare dificilă, lovește mingile puternic și repede. Va trebuie să fiu focusată pe ce am de făcut, să intru să-mi fac treaba. Vom vedea, dar îmi doresc foarte mult să câștig. Pentru o finală mă pregătesc la fel ca pentru oricare alt meci, nu va fi nicio diferență, nimic special.

Am spus câteva cuvinte în spaniolă, înțeleg tot, dar mi-e mai greu să vorbesc. Nu prea am talent la limbi străine, că s-a dus tot înspre tenis. Nu știu dacă să-mi pregătesc un discurs deja, întâi trebuie să joc finala și apoi vom vedea. Am făcut un pariu cu Darren, dar depinde de rezultatul finalei" Simona Halep

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează