FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

EXCLUSIV Încă un jucător a plecat de la Steaua! Numărul a ajuns la 9 » Miercuri semnează deja cu o nouă echipă

Articol de GSP - Publicat marti, 24 mai 2016 23:16

Aventura lui Thaer Bawab la Steaua se încheie după doar 6 luni. Fotbalistul de 31 de ani va semna miercuri cu o altă formație. 

Pus pe liber de patronul Stelei, Anamaria Prodan s-a ocupat să-i găsească rapid echipă vârfului venit de la CS U Craiova. 

A primit o propunere interesată de la formația din Qatar, Umm Salal. Miercuri pleacă deja pentru a semna contractul cu noua sa echipă. 

Discuțiile dintre cele două părți sunt foarte avansate, iar actele vor fi finalizate miercuri. Într-un interviu pentru GSP.RO fotbalistul anunțase că își dorește să rămână la Steaua, însă patronul echipei a decis să-i rezilieze contractul. 

Anamaria Prodan a confirmat în premieră pentru GSP destinația fostului atacant al Stelei: "Este adevărat, Bawab a plecat în Qatar. Alături de Leonid Istrati am perfectat acest transfer. Sper să fie unul cu noroc pentru Bawab! Toate detaliile sunt puse la punct, îi urez succes și să aibă reușite la noua echipă".

Jucătorul și agentul se află deja în Qatar, unde miercuri vor semna actele

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  25 Mai 2016, 14:55
Postat de Florean Andrei pe 25 Mai 2016, 13:20

Bawab e cu trei clase peste Golubovici cică, noul atacant al Stelei. Penibil Stoica care l-a adus !

corect,o mare eroare

444001919101397
Florean Andrei  •  25 Mai 2016, 13:20

Bawab e cu trei clase peste Golubovici cică, noul atacant al Stelei. Penibil Stoica care l-a adus !

valiro
valiro  •  25 Mai 2016, 11:01
Postat de sooos1ck pe 25 Mai 2016, 10:30

Nu il tine nimeni pe Tade, problema e ca nu vrea el sa plece, e mai nesimtit putin de felul lui :-D Si da, putea sa-l mai tina pe Bawab, era bun de intrat in rep a 2-a, insa Tade, intr-adevar, e praf, e cel mai mare ratangiu din istoria echipei, nu cred ca exagerez!

Nu e nesimtit deloc, dar omul nu e carpa de sters praful... L-au adus cand aveau nevoie... acum sa-l foloseasca.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează