FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

România trebuia să joace un amical cu Olanda » Care a fost motivul pentru care oferta a fost refuzată

Foto: Raed Krishan
Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 mai 2016 13:25

Anghel Iordănescu a declarat ieri la conferința de presă că e nemulțumit de faptul că naționala României n-a jucat amicale numai cu reprezentative din Europa. 

Conform spuselor președintelui FRF, Răzvan Burleanu, România ar fi trebuit să joace un amical cu Olanda, însă staff-ul "tricolorilor" s-a opus.

"Am ales aceste meciuri amicale pentru că trebuie să ții cont de anumite detalii. Înaintea acestui Campionat European mai multe naționale se află în Elveția și Austria, noi am ales să fim mai aproape de comunitatea noastră din Italia.

Suntem una dintre puținele naționale care joacă trei meciuri amicale în această perioadă. Am avut propunere din partea Olandei să jucăm, dar din cauza faptului că nu am avut toți jucătorii din prima zi de cantonament staff-ul tehnic a considerat că e mai bine să nu jucăm", a declarat Burleanu.

România va avea două meciuri amicale în cantonamentul din Italia, azi, cu RD Congo, și pe 29 mai cu Ucraina. Până la începutul Campionatului European, "tricolorii" vor mai disputa un amical, la București, cu Georgia.

"Andone e un jucător foarte important pentru națională. Sper să vină cât mai devreme în cantonament. Denis a luat decizia să nu se opereze" Răzvan Burleanu

 

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
883758598355956
Adrian Fulgos  •  25 Mai 2016, 17:33

De frica cui?

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  25 Mai 2016, 16:51

n am jucat de frica...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează