FOTBAL  »  Superliga  »  CSMS IAȘI - FC BOTOȘANI 1-1

VIDEO CSMS Iași se împiedică acasă de FC Botoșani și tremură să mai prindă Europa!

Articol de GSP - Publicat joi, 26 mai 2016 18:11

CSMS Iași a remizat pe teren propriu cu FC Botoșani, scor 1-1, iar șansele la o participare în cupele europene devin din ce în ce mai mici pentru ambele formații. 

Ngadeu a deschis scorul în minutul 7, cu o lovitură de cap. Gazdele s-au trezit după pauză și au marcat prin viitorul atacant al Stelei, Bojan Golubovici. 

VEZI LIVETEXT / VEZI VIDEO

A fost practic singura ocazie importantă a ieșenilor, care adună 36 de puncte, la egalitate cu CS U Craiova, care joacă de la 20:30 cu CFR Cluj. Chiar dacă nu obțin nimic în Gruia, oltenii vor avea cel mai ușor meci posibil în ultima etapă a play-out-ului, când trebuie să treacă acasă de retrogradata Petrolul. 

FC Botoșani a ajuns la al 6-lea meci consecutiv fără înfrângere (4 victorii și două egaluri). Este pe locul 3 în play-out, cu 35 de puncte.

Echipele de start:

CSMS Iași: Grahovac - Crețu, Sarici, Frăsinescu, Țigănașu - Llullaku, Mitici, Enescu, V. Ghoerghe - A. Cristea, Golubovici

FC Botoșani: Iliev - Dimitrov, Miron, Ngadeu, Mușat - Vașvari, Bordeianu - Ivanovici, Hadnagy, Cabrera - Matulevicius

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (42)
749913671784643
Razvan Marcel  •  26 Mai 2016, 22:53

Impedicati de la Iasi,poate sa mearga in Europa.Chiar Botosani e peste Iasi.

jullien_alphonse
jullien_alphonse  •  26 Mai 2016, 22:02

Pacat de CLUJ, astia joaca cel mai frumos fotbal din play-out, dar datorita conducerii - pe care sper s-o vad in zeghe - nu merg in Europa. ... Obiectiv, au dat 2 - lui CSMS la IASI, 6 - Botosaniului si 4 pana acum in min 70 - Craiovei.

id45
id45  •  26 Mai 2016, 21:41

Alo , Bucale ... ai legatura - stop joc - capitala de *** , care in 26 de ani a profitat de fraierii din Moldova , oricum nu mai avem nimic - ue - *** - si-a facut jocul perfect - suntem de *** - revin - Iasul , pentru idiotii de la Dinamo , ma rog suporterii , au fost dinamovisti pe vremea lui Ceasca si acum ne pupa in cur - logic , cand moldovenii nu se inteleg , lucru lesne de inteles in epoca prostiei , profita oltenii , care , cu o echipa contropita ca si multe echipe din *** asta de tara - vezi echipe de traditie pe cale de desfintare , dar bine mersi , mafiotii de la federatie , nu fac nimic . Cu asta termin - ce rezultate s-au facut in Europa , in ultimii ani , cu echipe conduse de PENALI , intr-o tara in care cel ce munceste si cel ce iese la pensie ... isi duce viata , de la o zi la alta !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (42)
Comentează