FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - CS U CRAIOVA 4-0

VIDEO CFR Cluj - CS U Craiova 4-0 » Oltenii depind de rezultatul celor de la CSMS Iași pentru a vedea dacă merg în cupele europene

Articol de GSP - Publicat joi, 26 mai 2016 17:54

CFR Cluj n-a avut milă de CS U Craiova, pe care a demolat-o pe teren propriu, scor 4-0. Toate golurile au fost înscrise într-un interval de 10 minute. 

După 0-0 la pauză, clujenii s-au descătușat după eliminarea lui Sebastian Achim în minutul 47. În minutul 53 Camora a deschis scorul.

VEZI LIVETEXT

VEZI VIDEO

Au urmat alte două goluri ale lui Jakolis în minutele 58 și 61, iar Petrucci a închis tabela în minutul 63.

În urma acestui rezultat CFR Cluj a urcat pe locul 1 în play-out cu 36 de puncte, fiind la egalitate cu CSMS Iași și CS U Craiova. În ultima etapă o va întâlni pe FC Botoșani.

Verdictul pentru Europa se va da în ultima etapă. CS U Craiova, care acum e pe locul 3, va juca împotriva Petrolului, acasă, în timp ce CSMS Iași are meci la Timișoara, cu ACS.

Echipele de start:

CFR: Marc - T. Lopes, Larie, Mureșan, Camora - Tomislav - Jakolis, Petrucci, Ruiz, Nouvier - Bud

CS U Craiova: I. Lopescu - Achim, Ivanov, Popov, Vătăjelu - Madson, Zlatinski - Băluță, Nuno Rocha, Bancu - Herghelegiu

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (82)
qwerty007
qwerty007  •  27 Mai 2016, 00:39
Postat de bvd_magheru pe 26 Mai 2016, 23:20

Lipseste peluza sud . Pacat !

Se bat intre ei,de aia !

bvd_magheru
bvd_magheru  •  26 Mai 2016, 23:33

a treia galerie a bucurestiilor......Nu pot fi ignorati la min 1 : 20 . Pe bune nu am cum . .........https://www.youtube.com/watch?v=_m7tOxy1z70

echilibrat
echilibrat  •  26 Mai 2016, 23:29
Postat de fcu1948 pe 26 Mai 2016, 22:34

Care noi, tu și ceilalți 50 de lingăi plătiți din bani publici să susțineți echipa hoțului de rotărel și a sugativei de la primărie? Care continuitate, din moment ce clona s-a înființat în momentul în care EXISTA DEJA Universitatea Craiova??????

Da' tu crezi ca o echipa de fotbal e breloc, o scoti din sertar cind vrei, o arati celor din jur si te joci de-a continuitatea ? In momentul in care grupul de initiativa condus de managerul Craiovei Maxima, Corneliu Stroe, a decis reconstructia Universitatii Craiova in jurul clubulului sportiv Universitatea Craiova, nu exista echipa craioveana in primele doua ligi din Romania. Aaa, ca booveanul si-a reactivat SRL-ul pentru citeva luni ca sa distruga orice alta incercare de renastere a Craiovei, asta e alta treaba. La Timisoara, Galati, Pitesti si Craiova se incearca renasterea fotbalului local fara participarea celor care au ingropat acele echipe. Da' asta e o tara libera, fiecare are dreptul la alegere - corect ? Tu esti ca slugile lui Becali - SRL-ul de patron este adevarul absolut.

Vezi toate comentariile (82)
Comentează
Close