SPORTURI  »  BOX  »  LUCIAN BUTE DEPISTAT POZITIV

Anunțul îngrijorător din partea ANAD » Bute riscă o suspendare drastică dacă proba B va confirma testul pozitiv

Foto: Alex Nicodim
Foto: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 mai 2016 10:30

Grațiela Vâjială, președinta Agenției Naționale Anti-Doping, a anunțat un verdict extrem de dur în cazul în care se va confirma testul pozitiv al lui Bute cu ostarină și la proba B. (Mai multe detalii aici despre această substanță)

"Când am văzut că Bute a fost găsit dopat am rămas interzisă. Prezumția de nevinovăție trebuie să existe până la sfârșitul cazului.

Ostarina e interzisă din 2008, e trecută la alți agenți anabolici. El poate solicita proba B. Dacă rezultatul e pozitiv va primi o suspendare de 4 ani. În mod normal proba B va confirma rezultatul, n-are cum să-l infirme", a declarat Grațiela Vâjială la Digi.

Mihai Leu, fostul campion mondial WBO la semimijlocie în 1997, spune că a încercat să ia legătura cu Bute, însă acesta are telefonul închis. Fostul pugilist consideră că Lucian nu a participat direct la luarea ostarinei.

"L-am sunat pe Lucian, dar are telefonul închis. Nu știu ce să zic. Am vrut să vorbesc cu el. E greu să spui ceva. Chiar dacă s-a găsit așa ceva eu nu cred că s-a făcut cu știrea lui", a spus Leu.

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
10153197333999590
Chris Montora  •  27 Mai 2016, 20:42

Aranjamente se fac peste tot. Eu zic ca Bute nu ar fi luat tinand cont ca daca e prins dopat pierde banii. Dar nu poti fi sigur, poate credea ca se elimina, poate au imbunatatit astia testele si el de fapt luase tot timpul, poate l-au sabotat ai lui sau ceilalti dupa ce iesise egal sau inainte ca sa fie siguri. Esti prins....esti hot. Singurul reabilitat intr-un final a fost Pantani. Desi in ce zodie era ciclismul atunci nici de el nu poti fi sigur pentru anii anteriori.

para.para
para.para  •  27 Mai 2016, 14:55

Pai daca romanakele asa dopat n-a fost capabil sa-l bata pe Badou Jack, nici nu vreau sa ma gandesc ca daca juca "curat", nu apuca nici macar repriza a 3-a.

nusu_d
nusu_d  •  27 Mai 2016, 13:09

Ce mai conteaza ca s-a facut sau nu cu stirea lui? Intotdeauna sportivul prins plateste. Niciodata proba B nu a infirmat proba A. Bute s-a facut efectiv de ras si de rusine cu ce a facut acum. Mai rau de atat nu se putea. Probabil ca a luat acest anabolizant in perioada de pregatire premergatoare meciului si nu s-a mai eliminat la timp din corp. Acum a fost prins. Ca neaga, hmm nu e de mirare, cati recunosc??? Pierde bursa si va fi suspendat, cariera lui oricum se terminase, dar iese foarte urat din scena.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close