FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Analiza lui Andone » Tehnicianul nu îndeplinește cea mai importantă condiție a lui Negoiță! Ce mare minus are antrenorul

FOTO: Octavian Cocoloș, fcdinamo.ro
FOTO: Octavian Cocoloș, fcdinamo.ro

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 mai 2016 15:32

Ioan Andone a fost numit antrenor la Dinamo, după ce Mircea Rednic și finanțatorul Ionuț Negoiță nu au ajuns la un acord.

Ediția de azi a Gazetei Sporturilor a făcut o amplă analiză a lui Andone și a identificat mai multe puncte slabe ale antrenorului.

Unul dintre principalele minusuri ale lui Andone este că nu promovează tineri. Folosirea tinerilor este una dintre cerințele conducerii lui Dinamo.

"Vreau să păstrez 6 jucători tineri în lot" Ioan Andone, la prezentarea la Dinamo

După experienţa din 2006/2007, de la Omonia Nicosia, antrenorul a revenit în ţară şi a antrenat CFR, Rapid şi Dinamo. În acest timp, Ando a folosit un singur tânăr, în 105 meciuri de Liga 1. E vorba de atacantul George Ţucudean pe care "Fălcosul" l-a adus de la UTA, la 19 ani.

Citește în ediția tipărită a Gazetei Sporturilor și în ediția digitală AICI materialul integral și află ce alt mare minus are Andone și de ce este inversul a ceea ce vrea Negoiță.

Tot azi exclusiv print:

Bursa eliminărilor de la lot: ei sunt "tricolorii"cu cele mai mici șanse să meargă la EURO

Marea surpriză pregătită de Iordănescu pentru Franța: adus pe ultima sută la lot, e favorit să înceapă titular

S-a rupt frăția, începe războiul! Lanţul de iubire dintre MM şi Reghe s-a făcut ţăndări. Dezvăluiri din culise: adevăratul motiv al conflictului

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
calinescu_
calinescu_  •  29 Mai 2016, 20:40

ANDONE ESTE UN HEIRUPIST, ACTIONAND IN CELE MAI MULTE CAZURI INSTINCTUAL , FIIND IRATIONAL SI CONFUZ ...!!! IN CAZURI EXTREME EL IN LOC DE EXPLICATII SCOATE *** ...!!! SE BAZEAZA MULT PE GANDIREA CELOR DIN JUR, EL NEAVAND CAPACITATEA DE A CONSTRUII O ECHIPA ...!!! NU-L APUCA PALTONUL LA DINAMO ....!!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează