INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID - ATLETICO MADRID 1-1 (5-3 D.P.)

Pepe nu știe de glumă: "Președintele lui Atletico vorbește prea mult. Să meargă la Neptuno să curețe, nu mai e nimeni acolo"

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 mai 2016 17:38

Înaintea finalei Ligii Campionilor, președintele lui Atletico Madrid, Enrique Cerezo, glumise pe seama orei la care ar putea celebra fanii echipei sale un eventual succes: "Pe la ora 11 ar putea merge la Neptuno", declarase acesta.

După ce Real Madrid a câștigat la penalty-uri finala, Pepe l-a contrat pe oficialul adversarilor: "Președintele lui Atletico vorbește prea mult. Că la 11 puteau fi la Neptuno pentru a sărbători... Va trebui să meargă acolo, dar doar ca să curețe, pentru că nu mai e nimeni acolo. Sărbătoarea e la Cibeles".

Real Madrid a câștigat sâmbătă seara a 11-a Ligă a Campionilor din istoria sa, după ce s-a impus, la penalty-uri, în fața lui Atletico Madrid, scor 5-3. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează