INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  ALBANIA - QATAR

VIDEO Atenție, "tricolori" » Victorie lejeră pentru Albania în amicalul de azi

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 mai 2016 21:28

Naționala Albaniei s-a impus în amicalul din Austria de la Hartberg cu Qatar, scor 3-1. Adversara României a fost condusă, dar a revenit și s-a impus.

Este a doua victorie din acest an după cea cu Luxembourg. În primul meci din 2016 au pierdut cu 1-2, cu Austria.

Abdelkarim Hassan a înscris în minutul 2 pentru qatarezi, însă până la pauză avea să fie 2-1 după reușitele lui Ajeti și Lenjani. Armado Sadiku a înscris pentru 3-1 cu un șut de la distanță.

Albanezii mai au un amical programat, împotriva adversarei României de azi, Ucraina. România - Albania este pe 19 iunie, la Lyon, de la ora 22:00.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
edi74
edi74  •  30 Mai 2016, 18:08

In acest moment Albania este peste Romania,poate jucatorii sai nu au nume asa de mari dar cu prilejul acestui europian ei o sa incearca sa iasa in evidenta si foarte repede nume ca Roshi,Balaj,Lenjani,Kace o sa-i auziti in cele mai bune echipe din europa,dar forta grupului este arma secreta al nationalei Albaniei......despre religie ortodoxa sau musulmani astia este ultima chestie la care se gandesc albanezi ,in Albania o fi 70% musulmani si 20 ortodocsi aproape 10 % catolici asta e reala..... dar sa nu uitam ca din astia 70 % jumatate sau sunt ateisti sau sunt convertit in ortodocsi,asta e adevarul......

ray51
ray51  •  30 Mai 2016, 11:01

Va fi interesant de urmarit rezultatul partidei Albania-Ucraina. Cat despre victoria cu Qatar n-am ce zice, nu e sugestiva. Mai sugestive sunt rezultatele noastre: un egal cu africanii si o infrangere cu cazacii.

poli_4_ever
poli_4_ever  •  30 Mai 2016, 01:45
Postat de paulg40 pe 29 Mai 2016, 23:28

Albanezii vor juca pe viata si pe moarte cu noi caci suntem ortodocsi.Elvetia la fel ca au numai musulmani in componenta.De Franta nu mai zic...

Fix de aia nu mai pot albanezii ca suntem ortodocsi. Sau elvetienii, ca sa nu mai spunem de francezi. Toti lupta pe viata si pe moarte la un turneu final si religia e probabil ultimul lucru la care se gandesc. Poate doar Father Chicken mai sta sa se gandeasca la religie si sa pupe icoane in timpul meciurilor in loc sa le dea niste idei tactice jucatorilor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează