FOTBAL  »  Superliga  »  SUPORTERI

VIDEO Torțe în tren! » Cum au sărbătorit fanii Rapidului cea de-a 93-a aniversare a clubului

Foto: Alex Nicodim
Foto: Alex Nicodim

Articol de - Publicat sambata, 25 iunie 2016 23:01

Fanii giuleștenilor s-au strâns la stadionul de lângă Podul Grant pentru a sărbători a 93-a aniversare a echipei.

Mai mulți suporteri au desfășurat un spectacol pirotehnic pe stadion și pe pod, în timp ce un alt grup a trecut cu trenul și a aprins torțe când s-a trecut prin fața stadionului.

 Fanii au cântat în tot acest timp "La mulți ani Rapidule!"

În urmă cu două săptămâni, Tribunalul București a dispus intrarea în faliment a Rapidului, deși echipa a promovat sportiv în Liga 1.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
manutd.steaua
manutd.steaua  •  26 Iunie 2016, 15:19

93 de ani in care au fost o echipa de 2 bani,de umplutura cu fani urinatozauri si flegmatozauri,cunoscuti ***!bine ca dipare acest *** din fotbal....mai e putin si am scapat ***!citeam pe niste garduri ...Rapidul nu moare,Copos da! se pare ca pana la urma moare Rapidul,in sfarsit,iar Copos va trai bine merci...asa ca s-au cam inselat baietii aia cand au scris!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

522906687858661
Nicolae Dumitru  •  26 Iunie 2016, 11:44

Rapid ar trebui sa sărbătorească ,,RAPID 193,, sau mai mult , dacă nu ar fi atâţi fripturişti pe lângă ei. Apa este pe bani, dar reclama şi banii sunt ai patronului, nu ai echipei. Poate vor reuşi să scape de faliment!!!!!! Până atunci baftă şi pace cu ,,duşmanii,, Să nu le vină rândul.!!!! Beciul Domnesc abia aşteaptă clienţi.

crotalie
crotalie  •  26 Iunie 2016, 08:12
Postat de Dumitru Ciobanu pe 26 Iunie 2016, 07:44

Rapidul nu va pieri niciodata precum la voi la stina unde se schimba numele precum sosetele,aveti grija de odoarele lui Becali care fac brinza.

Haterii si frustratii nu merita sa primeasca autograf de la nea Gigi care e om bun si a demonstrat inclusiv faptic si cu atat mai putin din partea lui MM care si-a reluat locul pe banca si ne-am dat seama imediat. Am avut si avem cea mai principala galerie. Hei, hei!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează